Lucie Pernetová ve Snídani s Novou

15.09.2008 19:16

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24493-web-f57362.T1211201158.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud mezi vaše oblíbené herečky patří Lucie Pernetová představitelka Hanky Petříkové, pak si zítra ráno nenechte ujít ranní pořad TV Nova Snídaně s Novou, kde bude právě Lucka hostem. Odpovídat bude na otázky moderátorů a hlavní téma je samozřejmě Ulice.

Postava Hanky Petříkové zamíchala v Ulici kartami, hlavně u rodiny Jordánových, kvůli hance se totiž Bára s Tomášem právě teď rozvádějí, Tomáš se dokonce před několika měsíci odstěhoval z domova a později se zase vrátil na deset dní, aby mohl být přítomen při natáčení Výměny manželek, která mimochodem bude vysílána již brzy v Ulici.

Jak se Lucce Pernetová tahle pro spoustu lidí záporvná postava hraje? Prozradí něco málo z natáčení Ulice a dozvíme se od ní něco co uvidíme v dalších dílech? Co bude dál s ní a s Tomášem? Udobří si vztah s Terezou? A co osobní život herečky Lucky Pernetové? Můžeme ji vidět i jinde než v Ulici? Třeba v divadle. Na tohle a mnohem více nám snad Lucka odpoví, otázky můžou být ale daleko jiné, záleží co ji položí moderátoři Snídaně.

Tak si určitě nenechte ujít zítřejí Snídani s Novou, ta začíná jako každý všední den za minutu šest, ale aby jste nemuseli tak brzo vstávat, tak vám prozradím kdy Lucka přijde, bude to přesně v 8:20, tak si ráno vstaňte a na rozhovor se podívejte. Kdo nemůže, tak si odpoledne můžete rozhovor pustit ve videoarchivu TV Nova na adrese www.nova.cz.

Zpět