Máme pro vás exkluzivní rozhovory s Ulicí

30.10.2009 13:40

Kuba>

https://media.novinky.cz/200/182008-original1-6g10m.jpg

Náš web má pro vás opět něco zajímavého. Jak moc dobře víte, tak náš web není jen običejný neoficiální web seriálu Ulice. I náš web má určitou "prestiž" přeci jen náš web se zúčastnil natáčení seriálu Ulice, spolupracujeme s produkcí seriálu, rozhovory nám poskytují někteří herci z Ulice a teď dokonce i samotný šéfproducent seriálu Ulice. Přesně tohle je náš web, zajímavý, zábavný, informační. Tak proč k nám nechodit i nadále aby jste se vždy dozvěděli něco nového.

A jak jsem už naznačil, tak pro vás máme i zajímavé rozhovory. Našemu webu poskytla již rozhovor herečka Zuzana Vejvodová, která v Ulici hraje Libušku Nekonečnou. Dále jsme měli rozhovor s Matyášem Valentou, ten v seriálu hraje Františka Hrubého. Všechny otázky pokládáte hercům vy, tím se stávají rozhovory ještě více zajímavější. A nyní díky jedné návštěvě ateliérů Ulice pro vás máme další rozhovory, tento týden jste již mohli pokládat otázky a to herečce Pavle Tomicové (Simona Pavlicová), Václavovi Svobodovi (Lumír Nykl) a Michalovi Reitlerovi (šéfproducent Ulice).

Vaše otázky jsem již odeslal a první rozhovor je již tady. Všechny rozhovory si můžete přečíst v sekci Exkluzivně u nás. A dnes nově si můžete přečíst rozhovor se samotným šéfproducentem Ulice Michalem Reitlerem. Ten odpověděl na pět vašich otázek a všechny jsou velice zajímavé, v rozhovoru si můžete přečíst, kde pan Reitler působil ještě před Ulicí, dozvíte se také to, jastli se v seriálu bude mluvit ještě o dědovi Liškovi a přečíst si také můžete jednu zajímavost a to, na koho se v Ulici můžeme ještě těšit.

I tento rozhovor si můžete samozřejmě přečíst v sekci Exkuzivně u nás nebo přímo zde. A již brzy se můžete těšit na další rozhovory, jak jsem již prozradil, tak brzy bude rozhovor i s Pavlou Tomicovou a Václavem Svobodou a pak.... možná i s jinými herci. Proto určitě sledujte náš web i nadále a budete vědět mnohem více o svém oblíbeném seriálu Ulice.

Zpět