Máme pro vás vánoční dárek měsíc před Vánoci

25.11.2009 19:15

Kuba>

Obrázek “https://obrazky.digitalne.eu/albums/vanoce/normal_obrazky-vanoce-124.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Náš web má pro vás vánoční dárek již měsíc před Vánoci, chcete si ho rozbalit již dnes? Tak můžete, stačí navštívit sekci Aktuální díly, kde najdete epizdody seriálu Ulice až do Nového roku, můžete si tak přečíst epizody, které se budou vysílat přes vánoční svátky nebo také na Silvestra a přečíst si můžete i to, na co se můžete těšit ve speciálním silvestrovském vydání seriálu Ulice. V sekci Aktuální díly tak můžete právě teď najít skoro 30 obsahů epizod a to nikdy jinde nenajdete.

Další vánoční dárek najdete v sekci Vánoce, kde najdete veškeré informace o Vánocích na našem webu, speciální články, kterých bude samozřejmě kolem Vánoc mnohem více, bzry v této sekci najdete také obrázky a vánoční přání, v podsekci pak najdete TV Program TV Nova na Vánoce, zatím tam najdete program na Štědrý den a 1. a 2. svátek vánoční, brzy se, ale můžete těšit na další dny z vánočního programu TV Nova. Nejsledovanější televize u nás chystá spoustu pohádek a filmů, tak se určitě podívejte.

A nezapomeňte zůstat i nadále s našim webem, protože jen my pro vás chystáme další informace o silvestrovském speciálu Ulice a v období Vánoc se můžete těšit na speciály některých sekcí, na webu uvidíte několik speciálních čánků, také vánoční puzzle a mnohem víc, takže s námi určitě zůstaňte i přes vánoční svátky, já tady budu a budu se na vás těšit.

 

Zpět