Mejdan z Vaclaváku už ne! Letos speciály včetně Ulice

16.11.2009 19:31

Kuba>

Obrázek “https://www.mediashow.cz/img/clanky/2009-11-15_mejdan.JPG” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

TV Nova poslední tři roky vysílala v poslední den roce, tedy 31. prosince velký mejdan roku, který se živě přenášel z václavského náměstí v Praze, na který každý rok přišli stovky lidí, aby oslavili příchod nového roku. Na mejdanu vystoupili desítky známých osobností, od zpěváků, přes herce a moderátory. Celý mejdan byl pro TV Nova velmi nákladný, ale vyplatil se. Silvestrovský program na TV Nova byl v poslední den roce nejsledovanějším ze všech televizí.

Letos se Nova rozhodla, že Mejdan roku z Václaváku vysílat nebude. Důvod? Program je moc nákladný a v době krize se musí hold šetři na všem. O velký honorář tak přijde i spousta známých osobností, kteří na mejdanu vystupovali. Otázkou, ale zůstává, co bude největší televize v ČR vysílat na Silvestra? Nova vždy měla velkou show, ať už to byly megaestrády s Petrem Novotným nebo již zmiňované velké mejdany z Václaváků. Letos se bude šestřit a tak se diváci můžou těšit jen na speciály.

A tak se můžeme těšit na speciální vydání nejúspěšněšjších pořadů TV Nova, mezi pořady rozhodně patří například Comeback, nebo seriály Ordinace v růžové zahradě 2. Svého speciálu se dočká i Ulice, tento speciál se zrovna v těchto dnech natáčí. A jak napsala Šárka Ullrichová (Zuzana Hrubá) na svém blogu, tak speciál bude opravdu velký, minulou středu natáčeli v kuse 12 hodin a to až do desíti do rána. Pro všechny to byl tedy velký stres.

Ulice měla svůj speciál loni i předloni. Tedy hlavně předloni, kdy se moderování ujala Jaroslava Obermaierová, ta tehdy ještě ve své večerce jako Vilma Nyklová provázala diváky a pouštěla nám "nepovedé" záběry, diváci se tehdy moc bavili. Loni v rámci Mejdanu roku z Václaváků byl podobný speciál také, ale trval asi jen pět minut, do kterého se vešlo minimum nepovedených záběrů. Jaký speciál nás čeká letos zatím nevíme, můžeme jen hádat. Buď to bude opět střihový pořad nebo to bude speciální díl, který bude věnován pouze Silvestru. Uvidíme, za několik málo dní se určitě dozvíme víc, proto sledujte Kouzelné Vánoce 2009 na našem webu a budete vědět víc.

Zpět