Menší úpravy v rubrikách našeho webu (+ nový speciál)

12.03.2010 21:13

Kuba>

Dnes večer proběhly na našem webu menší úpravy, jednalo se o úpravy jednotlivých rubrik, nezměnilo se nic zásadního, spíše jen některé podrubriky byly přesunuté do jiné rubriky a to z jednoho prostého důvodu, aby náš web byl pro vás ještě více přehlednější a mohli jste se v menu našeho webu lépe orientovat, věřím tedy, že se vám tato malá změna bude zamlouvat a brzy najdete vše i na novém místě, není toho tolik, ale co se tedy vlastně kam přesunulo?

Nejdříve připomenu to, že jedna rubrika se přejmenovala a to rubrika Exkluzivně u nás (později Exkluzivně), nyní se tato speciální rubrika jmenuje Speciály. Ale obsah rubriky se nezměnil, v této rubrice stále najdete články, ve kterých na vaše otázky odpovídali hvězdy seriálu Ulice (Zuzana Vejvodová, Matyáš Valenta a šéfproducent Ulice Michal Reitler), připravujeme pro vás i další exkluzivní rozhovory, ale zatím si na ně musíme ještě nějakou chvíli počkat.

Do této staronové rubriky Speciály byly přesunuty všechny speciály, které pro vás na webu připravujeme. Jedná se například o speciál k 5. sezóně seriálu Ulice, k maturitnímu plesu nebo k jarnímu vysílání Ulice. Tyto speciály jsou u vás velmi oblíbené a to mě moc těší, doposud tyto speciály byly v rubrice Novinky, ale protože speciálů máme na webu čím dál více (vždy když je něco v Ulici velkého a zajímavého), tak jsem všechno přesunul do zvlášť rubriky a rubrika Novinky, tak mohla zůstat jen pro své účely.

Jeden speciál zatím není v rubrice Speciály a to speciál TÝTÝ, důvod je jasný. Tato anketa je právě aktuální, již od pondělí v ní budete moc znovu hlasovat. Proto se tento speciál nachází přímo v hlavní nabídce, až bude po skončení ankety, tak se zařadí mezi ostatní speciály. Od dnešního večera funguje také nový speciál Andrej Hryc v Let´s Dance. Herec Andrej Hryc jak už od nás víte bude tančit ve slovenské taneční soutěži a my budeme celou cestu soutěží sledovat.

Zpět