Michaela Maurerová porodila dvojčátka

29.01.2009 22:52

Kuba

https://mm.denik.cz/56/eb/maurerova_hlavicka2_sip-300.jpg

Moderátorka a herečka Míša Maurerová přivedla na svět dvě krásná miminka. Holčičku Madlenku a chlapečka Josífka. Porod proběhl v pondělí 26. ledna 2009 v hořovické porodnici, dvojčata přišla na svět přirezenou cestou. Rodiče Míša Maurerová a podnikatel Milan Kožíšek tajali narození dvojčat až do dneška, kdy se zpráva dostala na veřejnost.

Míša dlouho nemohla otěhotnět, přitom si děťátko velice přála. Kvůli tomu odešla také ze seriálu Ulice, kde jako Digi měla podobný problém, byla nemocná a na svět mohla přivést pouze holčičku, odjela na speciální kliniku do Anglie. A jako Míša Mauerová za pár týdnů sdělila světu krásnou zprávu. Čeká miminko a ne jedno, budou to dvojčata, protože nemohla Míša otěhotnět, s přítelem se rozhodli o umělé oplodnění a to vyšlo hned napoprvé.

„Neměla jsem jednoduché těhotenství, ale porod jsem si nakonec užila. Oproti předpokladům jsem rodila přirozeně a díky skvělému vedení hořovické porodnice a paní doktorky Věry Paulů jsem to zvládla celkem bez komplikací,“ svěřila se Míša deníku Blesk. Náš web přeje Míše a Milanovi mnoho úspěchů a samou radost z dětí. Miminkám pak přejeme ať se na svět pouze usmívají a hlavně ať jsou zdravá. Možná budou po mamince a bzry se na ně můžeme těšit před kamerou. Třeba rovnou v seriálu Ulice.

Dění kolem Míše
Maurerové budeme nadále sledovat a budeme vám přinášet další informace a brzy určitě propuknou na veřejnost fotky a video Madlenky a Josífka. Ještě jednou velice gratuluji.

Zpět