Minule budoucí otec, tentokrát budoucí matka Gábina

21.12.2009 19:33

Kuba>

https://img.osobnosti.cz/foto/aneta-krejcikova/N197807-fa403.jpg

V pátek byl na online chatu Hynek Urban, tedy budoucí otec, kdo by tedy mohl být na chatu nyní? Tak co třeba budoucí matka? Ano již zítra se na vás těší Gábina Pumrová, neboli herečka Aneta Krejčíková. Mezi Gábinou (Anetou) a Hynkem (Romanem Vojtkem) je jeden rozdíl. Roman Vojtek bude otcem i ve skutečnosti v reálném životě, ovšem Aneta nosí pod oblečením pouze polštářek a svou roli těhotné studentky zvládá dokonale přesvědčivě. Již brzy porodí, ještě před tím, ale přijde na chat.

Chcete si tedy popovídat s těhotnout Gábinou Pumrovou? Otázek přijde určitě hodně, jedna z otázek snad určitě bude i to, kdy vlastně Gábina porodí. No už to nebude dlouho trvat, prozradit vám můžu, že to bude již tento týden, více se můžete dozvědět, když navštívíte sekci Aktuální díly. Otázky budou směřovat i na to, jak bude Gábina zvládat být matkou, když musí ještě studovat. Pomůže ji ve všem její partner Hynek Urban a budou vůbec spolu? A co její otec Radek Mastný, jak ten bude zvládat, že jeho jediná dcera bude matkou a bude žít s Hynkem? Na toto i na další otázky se určitě ptejte přímo Gábiny, ráda vám odpoví. Když byla na chatu na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz naposledy, tak chat byl velice úspěšný, dokonce tak úspěšný, že se musel opakovat. Věřím, že úspěšný bude i ten zítřejší chat.

Teď je tu, ale otázka, kdy tento chat vlastně bude? Bude zase kolem jedné hodiny odpoledne když jste všichni v práci? Ne nebude, Aneta Krejčíková (Gábina Pumrová) přijde na chat zítra, tj. v úterý 22. prosince 2009 na večerní chat, který bude začínat hned po skončení seriálu Ulice, tedy v 19:30. Takže hned jak se dodíváte na Ulice, tak běžte k počítači a můžete se ptát, pokud by jste přeci jen nemohli, tak opět můžete využít formuláře na zaslání otázky, ten najdete zde.

Zpět