Míša Maurerová má již dvojčátka doma

20.02.2009 22:44

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/michaela-maurerova/N259768-8b6f3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Deník Blesk dnes zveřejnil informaci o Míše Maurerové, ta si dnes z hořovické porodnice odvezla své dvě malé děti narozené v pondělí 26. ledna 2009, v porodnici tak Míša spolu s Jozífkem a Madlenkou strávili skoro měsíc a to proto, že děti se narodily dříve a také proto, že v době narození řádily chřipky a lékaři tak nechtěli nic riskovat.

„Počkali jsme si, ale stálo to za to. Drobečci se narodili trošku dřív, než měli, navíc řádila chřipka, tak jsme nechtěli nic riskovat,“ prozradila Míša deníku Blesk. Lékaři Míše daly krátkodobou propustku již včera, aby si mohla dokoupit všechny věci, které před porodem nestihla.
„Jsem bez nich hodinu a trpím jako zvíře. Už si vůbec neumím představit, že jsem je někdy neměla,“ dodává Michaela Maurerová.

Míša s manželem Milanem Kožíškem nemohli dlouho dítě počít, proto se rozhodli pro umělé oplodnění, které se povedlo hned napoprvé a dokonce dvojnásoboně a u Míše tak vládla rovnou dvojnásobná radost. Míša si ale porod velice užívala a jak sama prozradila děti porodila přirozeně a celkem hladce a to hlavně díky paní doktorce Věry Paulů. Míšo hlavně si děti užívej a ať ti dělají jenom radost.

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/291389_maurerova-dvojcata.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zpět