Míša Maurerová s námi dnes posnídala

22.05.2008 20:11

Kuba

Míša

Míša Maurerová, alias seriálová Digi Stránská s námi dnes ráno posnídala a to prostřednictvím televizních obrazovek, Míša byla hostem dnešní Snídaně s Novou. Hlavním tématem byl samozřejmě seriál Ulice, ze kterého Míša po třech letech odchází. Tenhle týden je v Ulici naposledy, má před sebou tedy poslední natáčecí dny a strašně si to užívá a je ji ani trochu líto, že odchází, ovšem Digi v Ulici jen tak nekončí, protože se seriál natáčí v předstihu Digi uvidíte v TV až do konce září roku 2008 možná i ji uvidíme na začátku října.

Proč odchází Míša už všichni víme, chce mít miminko a na to potřebuje klid a proto musela s něčím skončit a rozhodla se pro Ulici. Jak její seriálová Digi skončí nechtěla Míša prozradit jedno je ale jisté Digi neumře! A do seriálu se Míša chce vrátit, ovšem až za nějaký čas, můžeme se tedy na ni ještě těšit.

Míša prozradila také to, že na její odchod bude malá oslavička na rozloučenou, Ulici má strašně ráda a velice dobře se jí na tomto projektu pracovalo, jak sama řekla Ulice je pro ní taková adoptivní rodina, protože seriálová Digi je z dětského domova.

Pokud Míšu chcete vidět naživo a dokonce ji vidět jako prodavačku, ano opravdu jako prodavačku můžete navštívit festival Korálky dětem, festival se uskuteční od 23.5. do 1.6. 2008 v Pražských Holešovicích, Míša totiž spolupracuje s dětskými domovi, kde děti vyrábí korálky a pak se prodávají na internetu a v rámci festivalu budou mít Korálky dětem jeden stánek, kde bude prodávat právě Míša.

Zpět