Místo Ulice budeme v létě hledat vraha v kriminálce

15.06.2010 13:46

Kuba>

https://web.nova.cz/Nova/archive/images/13093-440x248-06c1d9.T1187014613.jpg

Konec páté sezóny seriálu Ulice se již blíží, čeká nás už jen devět dílů a pak si Ulice dá na dva měsíce pauzu. Tato pauza je již tradící, vždy Ulice skončí na konci června a na obrazovkách se opět objeví až v září. Má to samozřejmě své mínusy, ale také plusy, těch je určitě víc. Protože je léto, spousta lidí je na dovolených, jezdí na výlety a Ulici by spousta lidí nestíhalo. A také herci si musí odpočinout, natáčení je velmi náročné a potřebují také volno, stejně tak i tvůrci seriálu.

Letos seriál Ulice odvysílá svůj poslední předprázdninový díl v pátek 25.6. 2010, datum je shodný s datem z loňska, to Ulice skončila ve čtvrtek 25.6 2009. Otázkou tedy je co se bude vysílat místo našeho oblíbeného seriálu. Dobrou zprávu mám pro všechny fandy kriminálek, jedna nás totiž čeká právě místo Ulice. Pamatujete si, co TV Nova vysílala místo Ulice loni? Už ne? V létě roku 2009 se také vysílala kriminálka, přesněji to byla Kriminálka Las Vegas.

V následujícím létě se z Las Vegas přesuneme do Miami, americký seriál Kriminálka Miami se bude vysílat vždy každý všední den od 18:40. Kriminálka Miami tedy v létě dostává místo ve vysílacím čase po Ulici. Ještě než zabloudíme v Miami, tak se vydáme do jiného kriminálního seriálu a to do seriálu Patty Hewes: Nebezpečná advokátka. Tento seriál se bude vysílat již od zítřka, nahradí tak seriál Zákon a pořádek: Zločinné úmysly, který dnes končí. Krimináka Miami se bude vysílat od 28. června.

Zpět