Na chatu se na vás těší Jitka Farská

13.09.2009 10:24

Kuba

https://online.scena.cz/fota/db/onl0r5215530.jpg

V pořadí již třetí chat v páté sezóně seriálu Ulice je připravný na zítřejší večer, tedy na pondělí 14. září 2009. Hostem online chatu bude herečka Ilona Svobodová, kterou všichni moc dobře známe jako Jitku Farskou, tato role ji také velice proslavila. A herečka se na vás již teď moc těší a jako vždy se ji můžete ptát na vše co vás zajímá a to i na otázky ze soukromého života, nebo to jak se ji role Jitky Farské líbí a ptát se můžete na mnoho dalších otázek. Určitě vám nemusím radit, protože otázek vždy posíláte mraky.

Jitka Farská se v Ulici vyskytuje od začátku a štěstí ji tedy moc nepotkávalo, její manželství s Oldou nebylo moc klidné, věděla, že ji Olda podvádí, ale i přesto stále byla s Oldou, hodně je sblížilo její těhotenství, když čekala malého Jeníčka, ten bohužel po narození zemřel a Jitka se dostala do vážných psychických problémů, nakonec se z toho dostala, ale v tom se seznámila s Vladimírem Kukačkou, se kterým také měla poměr a později s nim odešla od Oldy. Správný krok to, ale nebyl a to Jitka zjistila až po rozchodu s Vladimírem, který ji začal obtěžovat, posílat zprávy, kytky a dospělo to až k únosu Jitky a její dcery Lídy a Jitka si prožila opravdové peklo, ze kterého se jen těžko dostala. Nakonec vše, ale dobře dopadlo a Jitka s Oldou se znovu dali dohromady a teď? Prožívají šťastné období, jsou zamilovaní až po uši a prožívají druhé líbánky.

Jak jejich líbánky budou probíhat a na co všechno se můžou těšit, můžete sledovat již zítra v 18:30 v Ulici a pak samozřejmě každý všední den. A když se zítra budete dívat na Ulici a hned po ní navštívíte oficiální web Ulice ulice.nova.cz, tak se můžete těšit na online chat s herečkou Ilonou Svobodovou, tedy Jitkou Farskou, která na vás bude čekat hned po skončení Ulice, tedy přesně v 19:30, tak určitě přijďte a ptejte se na vše co vás zajímá. Ptát se můžete samozřejmě už teď a to prostřednictvím fomuláře, který najdete zde, tak se ptejte.

Zpět