Na chatu se na vás těší Světlana Nyklová

04.06.2009 22:50

Kuba

https://img.osobnosti.cz/foto/tereza-bebarova/N217132-c2053.jpg

Po delší pauze je připravený další online chat s hercem seriálu Ulice. Naposledy byl chat s Jitkou Farskou a to 15. května. Pak byl online chat s producentem seriálu, mimochodem tento online chat byl velice úspěšný. A na zítra se opět chystá online chat s hercem, tedy spíše herečkou, která na chatu na ulice.nova..cz nebyla hodně dlouhá, ovšem teď už na vás moc těší.

Tou herečkou, která se na vás již těší, je Tereza Bebarová, která v seriálu hraje již skoro čtyři roky Ukrajinku Světlanu Nyklovou. Tereza byla naposledy online na chat 20. září 2007, tedy na začátku třetí sezóny a bude to již skoro dva roky, se znovu na chatu neukázala, takže na ni určitě bude hodně otázek. A spousta otázek bude určitě na aktuální díly Ulice. Jak všichni víme, tak Světlana je sestřenkou ukrajinského mafiána Vasila a měla by mu pomoci zbavit se svého muže Lumíra. Ovšem dokáže Světlana něco takového udělat? Bude stát na straně svého manžela a bude ho chránit? Nebo se postaví na stranu bratrance Vasila? To se dozvíte v aktuálních dílech, které můžete sledovat každý všední den v 18:30. Vše začne už dnes, kdy Vasil Světlaně nabídne spolupráci na zabití jejího manžela. Bude tedy velice zajímavé sledovat, jak se tato situace bude nadále v Ulici vyvíjet, doporučuji tedy, aby jste se určitě dívali na všechny díly, které teď poběží.

Světlana Nyklová neboli herečka Tereza Bebarová bude online zítra, tj. v pátek 5. června 2009, bude to v den, kdy kvůli fotbalovému utkání nebude vysílána Ulice. Takže si můžete aspoň popovídat na online chatu s Terezou Bebarovou, chat začíná ve 13 hodin, ale otázky ji můžete posílat již teď a to opět prostřednictvím formuláře na ulice.nova.cz. Nebo klikněte rovnou zde.

Zpět