Na našem webu končí rubrika Příští týden uvidíte

06.10.2009 18:00

Kuba

Ano je to přesně tak, náš web přichází o jednu rubriku a to rubriku, která je součástí Aktuálních dílů, končící rubrika se jmenuje Příští týden... Na našem webu této sekci odzvonilo a určitě se zeptáte proč. Tato rubrika již nepatří mezi ty nejoblíbenější, před asi rokem a půl kdy tato rubrika ještě na staré verzi webu odstartovala, tak se vám tento nápad velice zamlouval, postupem času začala sekce Aktuální díly být více přehlednější, oficiální web Ulice také nabízí ke shlédnutí video, co nás čeká v následujícím díle a v neposlední řadě ještě den po odvysílání epizody si můžete i na našem webu přečíst rekepitulaci odvysílané epizody a tyto Petrovi rekapitulace jsou u nás stále více oblíbenější.

Po té co jsme přešli na novou verzi webu je sekce Příští týden... ještě méně oblíbenější než dříve, spousta z vás si raději přečte Aktuální díly, ty naopak patří mezi nejsledovanější sekce na webu. Sekce Příští týden... obsahovala každý týden článek, ve kterém byl shrnut celý týden v Ulici, byla to tedy taková předrekapitulace toho co nás čeká v následujícím dílu. Tety takové shrnutí pěti aktuálních dílů, článek si vždy objevoval o víkendu, kdy je také nejslabší návštěvnost webu.

Možná jste si toho i někteří všimli, že tento víkend už takový článek na webu nebyl, je to samozřejmě proto, že rubrika Příští týden skončila posledním článkem, ve kterém jsme shrnuli 40. týden. Já věřím, že po této sekci se vám moc stýskat nebude a komu snad jo, tak opravdu nezapomínejte, že tady jsou dalří rubrika jako hlavní Aktuální díly, nebo Příští týden, Archiv nebo také Program, kde se můžete podívat kdy se Ulice vysílá u nás i na Slovensku.

Od září se náš web také začal více věnovat zábavě, takže nejsme již zcela informativní web, ale jsme spíše informativní-zábavný-neoficiální web o seriálu Ulice. Mezi zábavné projekty patří například velice oblíbené Puzzle, Hledej rozdíly, nověji také Mimi jméno a další. Zábavě se samozřejmě budeme i nadále věnovat, ale také aktuálních informací o Ulici, ve všední dny u nás najdete spíše informativní články (Novinky, Aktuální díly, Rekapitulace, Z tisku atd.) a o víkendu to jsou spíše ty zábavné články (Mimi jméno, Puzzle, Kdo s koho, Kdo jsem atd.). K webu také patří velká fotogalerie, ve které najdete přes 800 fotek na téma Ulice, takže i na to se určitě podívejte. I nadále sledujte náš web, protože pro vás máme vždy něco zajímavého a aktuálního.

Zpět