Na webu ulice.nova.cz odstartovala nová soutěž

09.03.2010 19:44

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Mar2010//605341.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

A je to tady! Již od minulého týdne víme, že na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz odstartuje nová soutěž a chvíle startu soutěže nastala dnes krátce po půl osmé večer. Již teď tedy můžete soutěži a bojovat tak o návštěvu v ateliérech Ulice, jde tedy o hodně, ale i soutěž není jednoduchá, musíte mít nápad, být kreativní, možná mít i trochu fantazie. Nejdůležitější informace o soutěži se samozřejmě dozvíte na webu ulice.nova.cz, my vám prozradíme jen malé podrobnosti.

Úkol soutěže je jasný. Jak bylo již řečeno, tak se soutěž týká maturitantů v Ulici, nejen k "uličním" maturantům, ale ke všem maturantům patří tablo a váš jediný úkol je, vytvořit tablo Ulice. A nemusí to být pouze tablo mláde Ulice, na tablu můžou být libovolní herci a herečky ze seriálu Ulice, tablo musí mít hlavně dobrou myšlenku. Tablo můžete vytvořit jak chcete, buď přímo v počítači nebo můžete vytvořit pravé tablo a to pak vyfotit a poslat do Ulice, vaše tablo musí přijít na email: tablo.ulice@nova.cz a nejpozději do 11. dubna.

Odborná porta ve složení tvůrcí seriálu Ulice a internetového oddělení TV Nova vybere 20 nejelpších návrhů, které pak uvidíte na webu Ulice. V dalším kole už budete na řadě vy, ze všech 20 tabel budete muset svými hlasy vybrat pět nejlepších návrhů, hlasování začne 19 dubna a skončí 2. května. Pět nejlepších se pak podívá do ateliérů Ulice. Takže přeji hodně štěstí při vytváření tabla.

Zpět