Na zítra je připraven další online chat, tentokrát s Vojtou

22.06.2010 14:01

Kuba>

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Feb2010//601812.jpg

Rádi si povídáte (teda aspoň prostřednictvím onine chatu) s hvězdami seriálu Ulice? Pokud ano, tak mám pro vás dobrou zprávu, tvůrci oficiálních webových stránek Ulice ulice.nova.cz pro vás připravili další online chat s jednou z hvězd seriálu Ulice a tentokrát si s vámi bude povídat Vojta Kalich, neboli herec Petr Buchta. Pravděpodobně se jedná o poslední online chat v této sezóně, bývá pravidlem, že o prázdninách online chaty nejsou, stejně jako Ulice.

Vojta Kalich se v Ulici objevuje již rok, mezi ostatní nastoupil teprve v páté sezóně, stal se novým spolužek Matěje a Terezy. Na gymnázium musel přestoupit ze sportovní školy, jeho velkým koníčkem bylo lyžování, ovšem kvůli zranění kolene musel lyžování hodit za hlavu, stejně i tak i sportovní školu a tak se objevil na gymnázium v Ulici. Za celý rok toho prožil hodně, velmi se skamarádil s dvojčaty Jordánovými, s Terezou dokonce trochu víc a tak už spolu několik týdnů chodí a klape jim to. Takže všichni doufáme, že jim to spolu vydrží. Vojta vysokou v plánu neměl, ale Tereza s Theou ho tam stejně přihlásili, ze začátku byl naštvaný, ale nakonec šel i přijímačky a je připraven dál pokračovat ve studiu, tedy pokud ho přijmou.

Chcete se o Vojtovi Kalichovi nebo o jeho představiteli Petru Buchtovi dozvědět něco více? Tak přijďte zítra, tj. ve středu 23. června 2010 v 16 hodin na web ulice.nova.cz, kde bude online chat probíhat. Ptát se můžete na vše co vás zajímá, třeba na to, jak bude Petr Buchta nebo Vojta Kalich trávit léto. Pokud nemůžete přijít přímo na online chat, tak nezoufejte, ptát se můžete třeba hned teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete na ulice.nova.cz nebo přímo zde.

Zpět