Náš web a prázdniny? Ne!!!

19.06.2008 17:54

Kuba

Pro nás slovo prázdniny neexistuje. I když Ulice skončí už 26. června my pojedeme dál. Vše na co jste zvyklý bude fungovat i přes prázdniny, tedy kromě sekce Co nás čeká, která začne znovu fungovat až ke konci srpna. V tomto článku si ale zrekapitulujeme na co všechno se můžete těšit o prázdninách.

Jaké sekce tedy budou v provozu? Sekce Z tisku, v této sekce vám stále přinášíme rozhovory s herci a články o Ulici, které napsal tisk, nebo internet. I přes prázdniny tahle sekce bude fungovat a stále vám budeme přinášet info. Další sekce je Herci tahle sekce zůstává tak jak je. Další sekce je Ulice a film, kde najdete seznam filmů, ve kterých hráli naši hrdinové a po nějakém čase vždy přidávám nového herce, o prázdninách bude tahle sekce fungovat častěji, budu se snažit každý týden maximálně jednou za 14 dní přidat nového herce a seznam filmů.

Jdeme na další sekce. Sekce Co nás čeká v provozu nebude, to už jsem zmínil, sekce Fotogalerie zatím zůstane tak jak je, ale je možné, že přes prázdniny přidám nějaké fotky. Sekce Archiv dílů, to jo náš druhý web, který přes prázdniny nebude fungovat, protože nebudu moc přidávat žádné díly, ale už teď najdete na druhém webu www.dilyulice.wbs.cz všechny díly, které byli vysílány od září až do června. Sekce Vaše postava zmizí začátkem prázdnin, protože soutěž je u konce. I sekce Ankety bude stále aktualizovaná, během prázdnin přibude spoustu nových anket, který se budou týkat jak seriálu Ulice tak našeho webu. Sekce Bannery zůstává stejná, občas přibude nový banner nového spřáteleného webu (ikonky a odkazy najdete také na hlavní stránce). Sekce Náš web bude také aktualizována, každý týden týdenní graf návštěvnosti a také zajímavosti o přípravě velké proměnu webu. Určitě navštěvujte i tuto sekci. Funguje a i přes prázdniny bude fungovat Diskuze, kde se stále můžete ptát na seriál Ulice či náš web, můžete také psát zajímavosti, které jste slyšeli.

Vynechal jsem sekce Novinky a Hitparáda Ulice, udělal jsem to proto, že jsem si to chtěl nechat až na konec. Takže sekce Novinky samozřejmě také bude aktualizována, ale pozor! Tuhle sekci otevírejte opravdu pravidelně, protože vás v ní budu informovat o nové řadě Ulice i o speciální prázdninovém díle. Jestli se chcete dozvědět, kdo si v nové řadě zahraje a kdo naopak určitě zmizí, tak navštěvujte stále sekce Novinky.

A poslední sekce Hitparáda Ulice, tenhle projekt začal v lednu a je u vás velice oblíbený, ale bohužel někdy skončit musí a konec Hitparády bude právě o prázdninách, někdy ke konci července. Proč končí? Důvod je jednoduchý. V Hitparádě jsou všechny postavy Ulice a ty se jednou vyčerpají a tahle chvíle nastane za pár týdnů. Ještě mám v záloze několik novinek, které v nejbližší době budu přidávat. Kdy přesně Hitparáda skončí je také na vás, záleží podle toho kolik novinek týdně přidám, můžu přidat tři, ale třeba také jen jednu. Nezapomínejte, že každá postava může být v Hitparádě pouze čtyři týdny. Ale pozor! Před koncem Hitparády nás ještě čeká Hitparáda Ulice – speciál II. kde bude šest postav, které skončili v nějakém týdnu na prvním místě. Pro ty, kteří náš web navštěvují krátce, připomínám, že jeden speciál Hitparády už máme za sebou.

Choďte na náš web i nadále i přes prázdniny, pravděpodobně nám návštěvnost trochu klesne, bude to z důvodů dovolených, táborů a dalších rodinných výletů no a také tím, že Ulice přes prázdniny není, ale věřím, že si na náš web čas najdete a někdy se podíváte co je zde nového, všechny novinky budou stále zveřejněny na hlavní stránce.

Ještě vás také musím upozornit, že aktualizace webu nebude o prázdninách každý den, je možné, že třeba týden zde nebude nic nového, můžete to být proto, že nebude co přidat nového a nebo to, že nebudu mít přístup na internet, přeci jenom také pojedu na dovolenou, ale jinak web bude fungovat stále.

A také nezapomeňte na velký trhák prázdnin – velká proměna webu, která bude už 22.srpna. Celé prázdniny budu velkou proměnu připravovat, bude toho hodně a včas vás budu informovat.

Užívejte si tedy poslední dny kdy běží Ulice. Za pár dní Ulice skončí a pak hurá na prázdniny.

Zpět