Náš web navštívilo již 200 000 návštěvníků

16.12.2009 14:40

Kuba>

Náš web má za sebou další významnou událost a ne jednu. Začneme tou, která se stala právě dnes. Dnes, tedy ve středu 16. prosince 2009 náš web navštívilo již 200 000 návštěvníků a to je velice krásné číslo, které moc potěší. Náš web je na internetu funguje již více jak dva roky a během těchto dvou let si náš web oblíbilo mnoho návštěvníků, kteří nám zůstali věrni až do dnes, těm samozřejmě moc děkuji, ale vždy rád přivítám i nové návštěvníky, kteří se o našem webu dozví až později.

Věřím, že náš web budete navštěvovat i nadále a za nějaký čas si budeme moc říct, že náš web navštívilo již 300 000 návštěvníků. Já vám zatím moc děkuji, za co? Za to, že sem chodíte, protože bez vás by tento web jen těžko mohl fungovat, tak jak funguje, já jsem rád, že se na našem webu bavíte a dozvíte se zde zajímavé informace, které třeba nikde jinde nenajdete. My jsme se během dvou let velice vypracovali. Na začátku byl tento web jen takový fanouškovský web, který zde měl spoustu skopírovaných článků a pár vlastních zajímavostí.

Nyní jsme web zábavně-informační web, na kterém se můžete dozvětet i to, co se jinde nedozvíte (například naše exkluzivní rozhovory), na našem webu se můžete také bavit (viz. sekce Zábava), nikdy jinde nenajdete tolik zábavy jako u nás. Velkou prestiž má také sekce fotogalerie, kde najdete stovky zajímavých fotek a najdete u nás samozřejmě další zajímavosti. Věřím, že každý si zde najdete něco svého, co ho nejvíce zajímá.

Mluvil jsem ale o dvou významných událostí. Tou druhou, tedy spíše první je natáčení Ulice. Bylo to již několikrát řečeno, ale opakování je matka moudrosti, takže si to můžeme určitě připonenout znovu. V říjnu totiž náš neoficální fanclub byl natáčet jeden díl seriálu Ulice, kde jsme se objevili jako demonstranti. A tento díl se právě toto pondělí 14. prosince 2009 vysílal, určitě jste se dívali, pro nás to byla velká událost a velký zážitek, na který jen tak nezaponeme, vy určitě nezapoňte na nás, my jsme tu stále se zajímavými informacemi.

Zpět