Návrat Růžy Habartové

28.08.2008 19:23

Kuba

https://www.ceskatelevize.cz/specialy/chyttedoktora/gfx/actors/lowres/zdena-hadrbolcova.jpg

Růžena Habartová, možná někdo toto jméno ani nezná a říkáte si, co to má společného s Ulicí, ale opravdu s Ulicí má toto jméno společného velkou věc. Kdo seriál sleduje od samého začátku, tak ví, že v Království hraček pracovala Anče Málková nyní Lišková, Hrihorij Lisečko, Jarda Hejl, Bedřich Liška, který do Království nastoupil až při startu seriálu a také tam pracovala starší paní jménem Růža Habartová. Která v Království pracovala mnoho let. Bohužel po nějakém čase musela herečka Zdena Hadrbolcová, která Růžu hrála seriál opustit. Do děje se to zahrálo tak, že Království přicházelo o kšefty a muselo se propouštět. Růža tak odletěla za svým synem do Austrálie.  Nyní se vrací, aspoň podle neoficiálního blogu o TV Nova televizenova.blog.cz.

Jako před lety, tak i teď si Růža bude velice rozumět s Vilmou Nyklová. V Ulici se toho od jejího odchodu stalo strašně moc, proto ji Nyklová určitě ráda povypráví co je nového, povídání to bude dlouhé, drbna Nyklová nikdy nespí a vše ví jako první.

Těšíte se na návrat Růžy Habartové do Ulice? Vyjádřete se v naší diskuzi. Herečka Zdena Hardbolcová se už tak na vás těší, ona se do seriálu vrací, někdo odchází a šest nových postav přichízí. Těšte se už 1. září.

Zpět