Návštěvnost webu - 1. týden

05.01.2009 15:06

Kuba

Minulý týden jsem vám zveřejnil návštěvnost posledního týdne roku 2008, ve čtvrtek jste se pak mohli podívat na návštěvnost za celý rok 2008, dnes se podíváme jak se nám dařilo v prvním týdnu nového roku, tj. v roku 2009. Jen pro zajímavost v těchto dnech byl Silvestr a také státní svátek - Nový rok, ikdyž by se zdálo, že návštěvnost bude slabá, opak je pravdou. Týdenní návštěvnost byla krásná, pojďme se na to podívat.

Návštěvnost opět roste, rozdíl mezi posledním týdnem roku 2008 a prvním týdnem roku 2009 byl 122 lidí, nárust je to tedy o hodně lidí. Nejlépe se nám dařilo v pátek, návštěvnost byla 331, takového čísla jsme naposledy dosáhli na začátku prosince. Takže jsem velice spokojený. I v ostatních dnech byla návštěvnost pěkná, překvapil mě čtvrtek, kdy byl státní svátek a i přesto vás přišlo 275 lidí. Nejhůře na tom opět byla neděle, kdy přšilo "pouze" 170 lidí. Silvestr měl také méně a to 197, s čím se dalo počítat. Když spoustu našich návštěvníků není na silvestra doma. Za zmíňku stojí také sobota kdy přišlo 238 lidí. Celkem za celý týden přišlo 1 698 lidí. Průměrná návštěvnost v pracovních dnech byla 258 lidí, to je velký nárust oproti minulým týdnům. Průměrná víkendová návštěvnost byla 204 lidí, což je mírný pokles. Za všechna čísla vám moc děkuji.

Říká se jak na Nový rok tak po celý rok. Budu tedy rád, že náš web budete navštěvovat v takovým množství jako v minulých dnech. Věřím, že si tento web zamiluje více lidí. Na další návštěvnost se můžete podívat opět za týden.

Týdenní graf návštěvnosti - 1. týden

Zpět