Návštěvnost webu - 10. týden

09.03.2009 15:02

Kuba

Máme před sebou další týden. Je pondělí, většina lidí ho nemá ráda, protože musíme do škol a do práce, kdo nemusí, tak je rád. :-) V pondělí se na našem webu díváme také na návštěvnost předchozího týdne a dnešní pondělí tomu nebude jinak. Již je to skoro 50. týdnu co tyto pravidelné týdenní články vycházejí, tak se pojďme podívat jak se nám tedy dařilo, měli jsme pokles či nárust? Vše se dovzíte v následujícím článku.

Nejdříve si prozradíme celkovou týdenní návštěvnost. Za celý týden vás přišlo 2 932. Kdo si dobře pamatuje nebo se již podíval na článek předchozí, tak ví kolik lidí přišlo celkem v 9. týdnu. Bylo to o 148 lidí méně než v tomto týdnu. Je tedy jasné, že v 10. týdnu jsme měli nárust a to si myslím, že je skvělá zpráva na začátek. Kdyby přišlo ještě 68 lidí mohli jsme se dostat na hranici 3 000, to jsme se nedostali, ale i tak je to skvělé číslo. Ve všedních dnech byla návštěvnost opět podobná, nejvíce tomu bylo v pondělí, kdy přišlo 483 lidí, pak už to bylo mezi 430-462. Posílil ale víkend, kde oba dny jsme se dostali přes 300 a to dost vysoko nad 300. Zajímavostí je to, že tento víkend byl nejlepší od června roku 2008. Skoro za deset měsíců jsme nikdy neměli za oba víkendová dny více jak 300, v sobotu a v neděli přišlo dohromady 675 lidí a to je opravdu velice skvělé číslo, takže já jsem spokjený maximálně. Prozradíme si ještě průměry. Průměrná denní návštěvnost ve všední dny byla 451,4 lidí, to je nárust asi o 12 lidí a průměrná víkendová návštěvnost pak byla 337,5 lidí, to je o 42 lidí více než v minulém víkendu. Za všechna čísla vám opět děkuji.

A to je vše, jak vidíte, návštěvnost byla opravdu skvělá a věřím, že to tak půjde dál, nebo bude jen mírný pokles. Těším se na vás opět příští pondělí, kdy vám prozradím jak se nám dařilo v návštěvnosti tento týden, tedy v 11. týdnu, takže příští pondělí.

Týdenní graf návštěvnosti - 10. týden

Zpět