Návštěvnost webu - 11. týden

16.03.2009 15:02

Kuba

Týden utekl opět jako voda a je tady pondělí, tedy začátek nového týdne. Před námi je týden s 12 a za námi týden s 11 a na ten týden s 11 se právě v tomto článku podíváme, vychází další číslo návštěvnosti webu, ve které se podíváme na nejlepší ale i na nejhorší dny v celém týdnu a na konci článku jako každý týden je připravený graf návštěvnosti, takže se určitě podívejte.

K tomuto týdnu se nedá ani nic říct, byl velice podobný tomu minulému a měli jsme jen mírný pokles. Celková týdenní návštěvnost byla 2 878 lidí a to je pouze o 54 lidí méně než v předchozím týdnu a to v podstatě není žádná ztráta. Tři dny v týdnu byly dokonce strašně podobné a to úterý, středa a čtvrtek, kdy návštěvnost byla v rozmezí od 481-487 a to jsou opravdu skvělá čísla, těch 487(úterý) také bylo nejvíce za celý týden, pokles jsme zaznamenali až o víkendu, kdy v sobotu přišlo nejméně lidí a to 269, v neděli pak 273 lidí. Ale i ten víkend je docela dobrý, takže i za to vám děkuji. Nyní se podíváme ještě na průměry. Průměrná návštěvnost ve všedních dnech byla 467,2 lidí a i když jsme měli pokles, tak přes všední dny se nám dařilo lépe, v průměru o 16 lidí více přišlo ve všední dny. O víkendu byla průměrná návštěvnost nižší a to 271 lidí, to je oproti minulému víkendu pokles o 66 lidí. Opravdu vám za tyto čísla děkuji, protože jsou moc pěkná.

Těším se na vás opět za týden, kdy se podíváme na návštěvnost tohoto týdne. Věřím, že návštěvnost bude opět skvělá nebo ještě lepší, ale i když bude horší, tak se zlobit nebudu, já jsem rád za každou návštěvu, kterou na tento webu uděláte.

Týdenní graf návštěvnosti - 11. týden

Zpět