Návštěvnost webu - 12. týden

23.03.2009 15:01

Kuba

Píšu o tom každý týden, ale když je to pravda, tak se o tom zmínit musím. Čas opravdu hrozně letí, opět máme za sebou další týden a před sebou týden nový, sice jsme teprve na začátku týdne, ale určitě i tento týden rychle uteče a bude opět pátek, tedy konec práce a školy. My se jako každé pondělí spolu podíváme jaká byla návštěvnost v minulém týdnu na webu.. Na začátek mohu prozradit, že jsme si mírně polepšili. Více už ale v článku.

Poslední týdny to opakuji stále dokolo, prostě návštěvnost se stále drží na podobných číslech a z toho mám opravdu velkou radost, protože podle toho poznám, že k nám chodí stále podobný počet návštěvníků a pravděpodobně se tedy k nám stále vrací jedni a ti samí návštěvníci. Z toho mám radost, protože takhle aspoň vím, že se vám náš web líbí a proto se na něj vracíte. V minulém týdnu vás celkem přišlo 2 922, to je přesně o 44 lidí více než tomu bylo v 11. týdnu, takže jsme si dokonce ještě polepšili a to je super. Dokonce jsme se v minulém týdnu dostali jednou přes 500 návštěvníků za den a více jak 500 často nemáme, naposledy někdy před měsícem, ve středu tak přišlo 504 lidí, ale například v pátek přišlo 497 lidí, takže velice podobné, nejméně ve všední den přišlo v pondělí a to 411 lidí, za celý týden přišlo nejméně lidí v neděli, kdy přišlo 277. Podle mě jsou to tedy velice pěkná čísla a máme se určitě čím chlubit. Podíváme se ještě na průměry. Takže ve všední den přišlo průměrně 464,6 lidí a to je pokles od 11. týdne ani ne o tři lidi. Průměrná víkendová návštěvnost, tedy v sobotu a v neděli pak byla 299,5 lidí, oproti víkendu v 11. týdnu jsme si polepšili o 28,5 lidí, takže moje spokojenost je velká a já vám tedy moc děkuji.

Příští týden už sice bude nový měsíc, ale začne až ve středu, takže na měsíční návštěvnost se podíváme až 6. dubna, příští týden se podíváme na to, jak se nám bude dařit v tomto týdnu, věřím, že návštěvnost opět bude velice podobná. Těším se na vás tedy opět za týden, pravděpodobně v pondělí.

Týdenní graf návštěvnosti - 12. týden

Zpět