Návštěvnost webu - 13. týden

30.03.2009 15:01

Kuba

Zní to skoro neuvěřitelně, ale končí další měsíc. V tomto roce již třetí měsíc a ve středu začíná čtvrtý měsíc, měsíc aprílový, tedy duben. Naposledy v tomto měsíce se tedy podíváme na statistiku návštěvnosti. Jako každé pondělí, tak i dnes se podíváme na to, jak se nám dařilo minulý týden, k článku je jako vždy ještě týdenní graf.

V posledních týdnech jsem stále psal to samé. Vždy jsem psal o tom, že se nám daří čím dál lépe a návštěvnost jenom roste, už pomalu bylo divné, že návštěvnost stále roste, v minulém týdnu se to konečně zastavilo a návštěvnost šla dolů. Není to pro nás vůbec dobrá zpráva, ale stále jsou čísla velice příznivá a já jsem i za tyto čísla velice spokojený. Takže když se podíváme do grafu, tak můžeme vidět, že nejlépe se nám dařilo ve středu, kdy přišlo 437 lidí, v úterý pak 432 lidí. Nejmenší návštěvnost pak byla opět v neděli, kdy vás přišlo 252. Po několika týdnech jsme také klesli ve všední den pod hranici 400 a tak vás například v pondělí přišlo 372 lidí nebo v pátek 377. Celková týdenní návštěvnost za 13. týden byla 2 532 lidí, to je od 12. týdnu pokles o 390 lidí. Pokles je to tedy docela velký, ale týdenní návštěvnost, která je více jak 2 500 lidí je skvělé. Průměrná návštěvnost ve všední den byla 402,6 lidí, to je asi o 60 lidí méně než tomu bylo v předchozím týdnu, průměr za víkend se zastavil na čísle 259,5 lidí, to je pokles od předchozího týdne asi o 40 lidí. Za všechna tato čísla vám moc děkuji a věřím, že se návštěvnost ještě zlepší.

Na konci článku se můžete ještě podívat na týdenní graf a ještě vás pozvu na příští týden. To se podíváme na návštěvnost tohoto týdne a kromě toho se také podíváme na celkový měsíc březen. Protože jak jsem už naznačil, tak zítra končí tento měsíc. A již teď vám mohu prozradit, že tento měsíc byl velice úspěšný, ale více vám prozradím, až přšítí týden, tak zase v pondělí, ahoj.

Týdenní graf návštěvnosti - 13. týden

Zpět