Návštěvnost webu - 14. týden

06.04.2009 15:00

Kuba

Je tady opět další týden a to již 15. týden. Dnes je pondělí, začal nám tedy nový pracovní týden a my se spolu můžeme poohlédnout za uplynulým týdnem a podíváme se tak jak se nám dařilo ve 14. týdnu v návštěvnosti. Měli jsme opět mírný pokles, více už ale v článku. A protože v minulém týdnu začal nový měsíc, tak se spolu podíváme také na návštěvnost za měsíce březen, takže jdeme na to.

Jak už jsem prozradil v úvodu, tak jsme minulý týden zaznamenali opět mírný pokles. Bylo to přesně o 106 lidí. Jaký je důvod poklesu? To vážně nevím, možná je to tím, že nám začala jaro a krásně se nám oteplilo, poslední dny bylo krásně slunečno a vy jste vybíhali do přírody, na výlety a tak dál. Možná to tím, ale vůbec není. Pokud je, tak je možné, že návštěvnost ještě klesne, zvlášť teď o Velikonocích, uvidíme příští týden. Návštěvnost ve 14. týdnu byla nejslabší asi tak za dva měsíce. A přišlo vás celkem 2 426, i tak je to krásné číslo. Nejvíce vás v týdnu přišlo v úterý, kdy přišlo 423 lidí, úterý bylo také jediný den, kdy denní návštěvnost byla vyšší jak 400, v ostatních dnech se návštěvnost držela v rozmezí od 375 do 388. Víkendová návštěvnost pak nad 200. Nejméně lidí pak přišlo právě v sobotu a to 226 lidí. V neděli se počítadlo zastavilo na 251. Podíváme se ještě na průměry, ty samozřejmě také klesly. Průměrná návštěvnost ve všední den byla 389,8 lidí. Pokles od 13. týdne je asi o 13 lidí. Průměrná víkendová návštěvnost byla 238,5 lidí, to je pokles o 21 lidí. Podle mě i přes ten pokles si stále držíme pěkná čísla, tak snad to vydrží.

Na závěr tohoto dnešního článku je tady slibované shrnutí měsíce a to měsíce března. Březen nám začal nedělí, takže se nemůžeme divit tomu, že vás přišlo 289 lidí, ale na neděli to je skvělé číslo. Nejméně vás za celý měsíc přišlo v neděli 29.2., to vás přišlo 252. Naopak nejvíce lidí naše počítadlo zaznamenalo 18.3., kdy vás přišlo více jak 500 a přesně to pak bylo 504. Opravdu krásné číslo pak je 12 363, že nevíte co číslo znamená? Tolik vás totiž přišlo za celý měsíc na náš web a březen se tak zatím stal nejlepším měsícem v roce 2009 a předehnal tak i únor 2009 a zajímavostí je i to, že březen 2009 se zatím drží na druhém místě v nejlepších měsících v historii webu. První je stále květen 2008. Podle mě jsou tyto čísla opravdu skvělá, proto velké díky patří hlavně vám.

Již teď se tedy na vás těším přšítí týden, kdy si shrneme návštěvnost tohoto týdne, tedy 15. týden. Příští pondělí je velikonoční, ale i přesto by se nic nemělo změnit a návštěvnost tady uvidíte v pravidelný den. Na úplný závěr tohoto článku je opět připraven týdenní graf návštěvnosti, tak se podívejte.

Týdenní graf návštěvnosti - 14. týden

Zpět