Návštěvnost webu - 15. týden

13.04.2009 15:00

Kuba

Dnes je pondělí a začíná tak další v pořadí již 16. týden. Dnes je ale trochu speciální pondělí, ano správně, dnes je totiž velikonoční pondělí, ale i v takové pondělí se Ulice vysílala a dokonce byla speciální Ulice: Velké finále, hrál se fotbal, určitě jste se všichni dívali. Ale vraťme se zpět, podíváme se totiž na návštěvnost uplynulého týdne, tedy 15. týdne, opět si můžete přečíst malé shrnutí a na konci článku najdete také graf.

Hned na úvod vám musím prozradit velkou zajímavost a to je rozdíl mezi 14. a 15. týdnem. Někdy se to střídá a jeden týden vás informuji o tom, že máme nárust v návštěvnosti a pak uběhne další týden a už vás informuje, že jsme zaznamenali pokles. Jak je to tedy nyní? Uplynulý tedy 15. týden je lepší než 14. týden. Ale, nárust je pouze o 2 lidi, je to opravdu tak, ani jsem nevěřil svým očím, že týdenní návštěvnost může být tak velice podobná. Dva človíčci to vlastně skoro nic není. A tak týdenní návštěvnost byla 2 428. Nejvíce vás přišlo v úterý, to přišlo celkem 423 lidí. A to je další zajímavost, protože ve 14. týdnu vás přišlo také nejvíce v úterý a dokonce to bylo stejné jak minulé úterý, tedy 423. Máme za sebou týden s velkými náhodami. Více jak 400 pak bylo také ve středu, to přišlo přesně 400 lidí. Nejméně vás přišlo v neděli, kdy se počítadlo zastavilo na 240, ale například v sobotu přišlo 241, to je pouze rozdíl o jednu návštěvu. Podíváme se ještě na průměry. Průměrná návštěvnost ve všedních dnech byla 389,4 lidí. To je od předešlého týdne pokles jen o 0,4 lidí. Průměrná víkendová návštěvnost pak byla 240,5 lidí. To je navýšení o dva lidi. Za čísla vám jako vždy moc děkuji.

Jak vidíte, tak návštěvnost je opravdu hodně podobná od týdne 14. i průměry byly v podstatě velice podobné. Věřím, že příští týden si opět budeme moci říct, že jsme měli nárust, třeba jen o dva lidi. Na závěr článku si můžete prohlédnout graf. Těším se opět příští týden, kdy si povíme, jaká návštěvnost na webu byla dnes (tedy na velikonoční pondělí).

Týdenní graf návštěvnosti - 15. týden

Zpět