Návštěvnost webu - 16. týden

20.04.2009 14:59

Kuba

Zdravím vás u dalšího čísla našeho pravidelného týdeníku, ve kterém shrnujeme návštěvnost za uplynulý týden. Další týden je tedy za námi a to týden 16. před námi je týden 17., ale na tento týden se podíváme až příští týden, teď se vraťme k tomu týdnu 16. Který byl velice zajímavý, hlavně pro náš web a zaznamenali jsme velký úspěch hlavně o víkendu, více už ale v následujícím článku.

Na začátek shrnutí vám prozradím celkovou návštěvnost za celý týden, byla totiž velice dobrá, od posledních týdnů vyjímečně dobrá. Za celý týden vás na web přišlo 2 924, což je o 496 lidí více, než tomu bylo v 15. týdnu. Takže jsme opět zaznamenali velký nárust v návštěvnosti. S týdenní návštěvnosti jsem tedy spokojený, ale spokjený jsem i s jednotlivými dny. Protože například v úterý jsme zaznamenali 535 návštěv. To je za poslední týdny nejlepší denní návštěvnost. Takže opravdu skvělé číslo. Na Velikonoční pondělí vás přišlo 375, to je na svátek velice slušné číslo, ale je to také díky fotbalovému utkání. Nejmenší návštěvnost byla v neděli, to se stává často, ale málokdy se stává, aby nejmenší návštěvnost byla 331 návštěv, ano včera k nám přišlo 331 lidí, i když byla neděle. Ale to není vše, jak už jsem vás včera informoval v sekci Web, tak velice dobře se nám dařilo v sobotu, to přišlo neuvěřitelných 444 lidí, je to hlavně kvůli TýTý 2008, jak víte, tak náš web přenášel online zpravodajství z tohoto přenosu. Tak velkou návštěvnost jsem ale nečekal, naposledy se nám o víkendu takhle dařlo ve 21. týdnu loňského roku, bylo to 24.-25.května 2008. Tato sobota (18.4.) se stala druhou nejlepší víkendovou návštěvností. Průměrná návštěvnost ve všední den byla 429,8 lidí. To je o 40 lidí více než v minulém týdnu. Průměrná víkendová návštěvnost byla 387,5 lidí, to je o neuvěřitelných 147 lidí více, než v minulém týdnu. Moc vám za všechna čísla děkuji.

Tak prosím pod článkem najdete ještě týdenní graf návštěvnosti, tak se určitě podívejte, tam uvidíte návštěvnost pěkně pohromadě. Za upozornění také stojí to, že se blíží týden, kdy jsme začali zaznamenávat návštěvnost webu. Návštěvnost měříme od začátku webu, tedy od 22.8. 2007, ale až 12.května 2008 jsme začali zveřejňovat čísla návštěvnosti na webu. K tomuto malému výročí pro vás připravuji novinku. Návštěvnost bude rozšířena a návštěvnost ponese heslo: "Méně keců - více grafů." Máte se určitě na co těšit.

Týdenní graf návštěvnosti - 16.týden

Zpět