Návštěvnost webu - 17. týden

27.04.2009 14:59

Kuba

Další týden uběhl jako voda, i když moc nepršelo. Spíše svítilo sluníčko, celý týden nám tak na závěr odfoukl pořádný vítr. A rychle jsme se tak dostali do nového týdne, který nese číslo 18. Ovšem my se v této sekci díváme na týden předchozí, takže se můžeme podívat na návštěvnost 17. týdne. Na závěr celého článku se pak můžete podívat na graf týdenní návštěvnosti. Ale nejdříve shrnutího celého týdne.

Celý týden byl poměrně dobrý. Začal návštěvností 398 za den, tolik lidí přišlo v pondělí. Je to rozhodně více než tomu bylo v minulém pondělí. Pak už se návštěvnost jen lepšíla, nejlepší pak byla ve čtvrtek, kdy vás přišlo celkem 504 a to si myslím, je dobré číslo. Vše co je více jak 500, je totiž skvělé číslo. Víkend byl samozřejmě mnohem slabší než víkend předcházející, není divu. V 16. týdnu nám návštěvnost hodně zvedl přímý přenos TýTý 2008 a to hlavně v sobotu, ale i v neděli. Ale i přesto byla nejmenší návštěvnost 264 a to přávě v neděli. Celková týdenní návštěvnost pak byla 2 761 lidí, to je dost dobré číslo, ale je menší než v 16. týdnu (hlavně kvůli víkendu), ale rozdíl není moc velký. Přišlo vás jen o 163 lidí méně než v 16. týdnu. Takže spokojenost je rozhodně velká. Ještě se podíváme na průměry, takže průměrná návštěvnost ve všední den byla 440,2 lidí. To je asi o dvacet lidí více, než tomu bylo v minulém týdnu. Průměrná víkendová návštěvnost pak byla 280 lidí. To je o 107 lidí méně než v 16. týdnu. Za všechna čísla vám moc děkuji a ještě příipomínám, že příště se podíváme nejen na týdenní návštěvnost, ale také na měsíční návštěvnost a to za měsíc duben.

Tak prosím pod článkem najdete ještě týdenní graf návštěvnosti, tak se určitě podívejte, tam uvidíte návštěvnost pěkně pohromadě. Za upozornění také stojí to, že se blíží týden, kdy jsme začali zaznamenávat návštěvnost webu. Návštěvnost měříme od začátku webu, tedy od 22.8. 2007, ale až 12.května 2008 jsme začali zveřejňovat čísla návštěvnosti na webu. K tomuto malému výročí pro vás připravuji novinku. Návštěvnost bude rozšířena a návštěvnost ponese heslo: "Méně keců - více grafů." Máte se určitě na co těšit.

Týdenní graf návštěvnosti - 17.týden

Zpět