Návštěvnost webu - 18.týden

04.05.2009 14:57

Kuba

Vítejte u dalšího čísla našeho pravidelného týdeníku o návštěvnosti webu. Tentokrát vás nevítám jen v novém týdnu, ale také v novém měsíci, tento měsíc vychází náš týdeník poprvé. A kdo náš web navštěvuje pravidelně, tak ví, že když začne nový měsíc tak si v článku o návštěvnosti srekapitulujeme i uplynulý měsíc, takže i tentorkát se nedozvíte jen o týdenní návštěvnost, ale také o měsíční.

Minulý týden jsme začali na čísle 382, to je na začátek týdne slušné. Potom jsme pokračovali ještě lépe, nejlepší návštěvnost byla v úterý, kdy vás přišlo celkem 455 lidí, to je podle mě opravdu krásné číslo a moc vám za něj děkuji. Špatná nebyla také středa, to přišlo 422 lidí. Nejméně vás pak přišlo v sobotu, to se číslo návštěvnosti zastavilo na 278. Ale i přesto je to skvělé číslo, víkend mě poslední dobou hodně těší, protože padají krásná čísla. V minulém týdnu byl také jeden svátek (stejně tak i v tomto týdnu bude svátek), oba vycházejí na pátek a v pátek k nám přišlo 350 lidí, je to v týdnu nejméně za všední den, není se čemu divit, bylo krásně a spousta z nás se líbala pod rozkvetlou třešní a nebyl čas jít na internet.:-) Celkem za celý týden vás na web přišlo 2 589. To je o 172 lidí méně, než tomu bylo v 18. týdnu. Zaznamenali jsme tedy pokles, ale nebyl zase tak moc velký a návštěvnost se stále drží nad 2 500 a to mě opravdu těší. Nyní se ještě podíváme na průměry, takže průměrná návštěvnost ve všední den byla rovných 399 lidí, to je asi o 40 lidí méně než v 18. týdnu. Průměrná víkendová návštěvnost byla 297 lidí. To je oproti 18. týdnu o 20 lidí více.

A jak už jsem zmiňoval, tak je tady ještě shrnututí celého měsíce, tedy měsíce dubna. tak se pojďme podívat jak se nám celý měsíc dařilo. Měsíc duben začal středou a to vás přišlo 376. Za celý měsíc duben vás nejméně přišlo v sobotu 4.4., to vás přišlo 226. Ovšem největší návštěvnost jsme zaznamenali 14.4. to vás přišlo celkem 535, tento den bylo úterý a návštěvnost byla opravdu skvělá. Pěkné číslo je také 504, to je návštěvnost z 23.4. V měsíci duben jsme přes 500 měli pouze dvakrát, ale březnu to bylo jen jednou, takže je to ještě dobré. Celková měsíční návštěvnost za duben je 11 374, to je o 989 lidé méně než v březnu. I tak je ale duben druhým  nejlepším měsícem v roce 2009. Z celé historie našeho webu skončil duben 2009 na třetím místě v měsíční návštěvnosti. Já vám opravdu moc děkuji.

Pod článkem najdete ještě týdenní graf návštěvnosti. A pozor! Tento týden je 19. a poprvé jsme začali návštěvnost na našem webu zveřejňovat právě v 19. týdnu, přesně to bylo 12. května 2008, to bude příští úterý. Původně jsem měl naplánované novinky, ale odložím je ještě o týden a tak se na ně můžete těšit 18. května 2009. Návštěvnost ponese heslo:
"Méně keců - více grafů." Máte se určitě na co těšit.

Týdenní graf návštěvnosti - 18. týden

Zpět