Návštěvnost webu - 20. týden

19.05.2008 15:46

Kuba

Minulý týden na našem webu by se dal nazvat rekordní týden, trhali jsme neuvěřitelné rekordy, které jsem vůbec nečekal a moc vám za to děkuji.

Hned v pondělí 12.5. padl nový rekord našeho webu v návštěvnosti, za celý den přišlo celkem 410 lidí. Překonali jsme tedy hranici 400. Ovšem den na to, tedy v úterý 13.5. pal další rekordy, kdy jsme překonali hranici ne 500 ale dokonce 600, v úterý přišlo totiž přesně celkem 600 lidí. I další dva dny byla návštěvnost skvělá (více v grafu), ale v pátek jsme trhli nový rekord, takový jsme opravdu nečekal. V pátek přišlo celkem 737 lidí, tohle číslo je rekordní a moc vám za něj děkuji, udělalo mi to ohromou radost a nutí mě to abych na webu stále více pracoval aby byl ještě lepší.

Přes víkend návštěvnost mírně klesla, ale stále se pohybovala kolem 350 lidí za den, více už v následujícím grafu. Rekordní byl také celý týden, návštěvnost za celý týden byla 3577, to je doposud největší číslo, ale rekordní je i tenhle měsíc, zatím máme návštěvnost přes 6 600, nejvyšší rekord je za minulý měsíc něco přes 5 300. Už je tedy jisté, že i trhneme i měsíční celkový rekord.

A nezapomínejte navštěvovat i nadále náš web, ke konci měsíce se dozvíte pár informací o budoucnosti našeho webu a začneme vás poutat na prázdninovou změnu. Více už ale příští týden a POZOR!!!!!!! Příští týden končí také soutěž Vaše postava, máte už tedy čas jen 12 dní na to aby jste nám poslali svůj návrh, potom už se bude jen hlasovat a výbírat ten nejlepší návrh, který odešleme do TV Nova.


Zpět