Návštěvnost webu - 3. týden

19.01.2009 15:05

Kuba

Máme za sebou další týden v roce 2009. A to již třetí týden, dnes je pondělí a v této sekci se tedy podíváme na to, jak se nám dařilo v minulém týdnu v návštěvnosti. A jedním slovem se návštěvnost minulého týdne dá nazvat: "úspěch." A to opravdu velký úspěch, pojďme se na to tedy podívat, na konci článku jako vždy najdete graf návštěvnosti.

V minulém týdnu se nám opravdu velice dobře dařilo. Úspěchy jsme slavili snad každý den i o víkendu. Nejlépe se nám dařilo v úterý, kdy přišlo 693 lidí, tato návštěvnost je zatím rekordní v roce 2009. Naposledy se nám tak dobře dařilo před skoro osmi měsíci, denní návštěvnost nad 600 byla naposledy na konci května roku 2008, takže úspěch byl minulé úterý opravdu velký, ale i jiné dny to bylo velice dobré, například hned v pondělí přišlo 584 lidí, jiné dny více jak 400 a o víkendu skoro 300 (více v grafu), takže celý týden se dařilo hodně. Celková týdenní návštěvnost byla 3 082 což je o 1 127 lidí více než tomu bylo ve druhém lednovém týdnu, nárust tedy velký. Ještě se podíváme na průměry. Průměrná návštěvnost ve všechních dnech byla 502,2 lidí, oproti minulému týdnu je to nárust asi o 200 lidí, průměrná víkendová návštěvnost byla 285,5 lidí, to je nárust asi o 80 lidí. Za všechna čísla vám opravdu moc děkuji.

Opět příští pondělí se podíváme na návštěvnost webu. To už se podíváme na čtvrtý lednový týden. Těším se opět za týden a věřím, že návštěvnost bude podobná minulému týdnu nebo třeba ještě lepší.

Týdenní graf návštěvnosti - 3. týden

Zpět