Návštěvnost webu - 30. týden

30.07.2008 15:41

Kuba

Dnes se opět můžete podívat na to jak se nám dařilo minulý týden, tedy jaká byla návštěvnost 30. týdne. Čísla jsou opět přeneseny do grafu, tak se určitě podívejte na konec článku. V tomto článku opět také zmíním velmi blížící se proměnu webu, proto pokračujte ve čtení článku ať se dozvíte něco nového.

Ale nejdřív se podíváme na shrnutí návštěvnosti. Minulý týden jsem ve článku o návštěvnosti psal, že návštěvnost klesla, dnes můžu napsat, že vás na web chodí opět o něco více. Od minulého týdne je to dokonce rozdíl 171 lidí, což si myslím, že je o hodně víc. Jsem za to samozřejmě rád a dík patří opět vám. Nejvíce lidí přišlo ve středu, bylo to přesně 159, nejméně to překvapivě bylo v pondělí, proč pro mě takové překvapení? Protože návštěvnost je nejslabší vždy přes víkend, jen párkrát to bylo jinak (viz. grafy v této sekci). Takže jsem rád, že minulý týden se držela i víkendová návštěvnost. A kdy tedy bylo nejméně? Bylo to v pondělí kdy přišlo "jen" 96 lidí. Všechny čísla najdeta v grafu pod článkem. A ještě tedy celková týdenní návštěvnost, ta byla 880, číslo je to opravdu pěkné.

A teď si řekneme něco o proměně webu, jak už jsem naznačil. Dnes vám spíše neprozradím co bude nového, ale spíš vám napíšu jednu důležitou informaci. V následujících dnech dojde na webu ke změně. Zmizí reklamy, které jsou nyní vidět v každé sekci úplně nahoře. Důvod? Přejdeme na placenou verzi, ve které se již reklamy zobrazovat nebudou. Už nás tedy nebudou obtěžovat, to je dobrá zpráva, nemyslíte? Ale nevím který den tahle změna nastane. Pravděpodobně to bude v pondělí nebo v úterý příští týden. Tento týden to určitě ještě nebude. Takže na to buďte připravení, hned jak placená verze bude aktivní přibudou také již slíbené podsekce, tak aby vás nepřekvapilo co to je, o tom vás ale budu ještě informovat v jiném článku příští týden. Ale do žádné sekce se nedostanete, vše bude zamčené, protože v podsekcích budu připravovat proměnu webu.

Týdenní graf návštěvnosti - 30. týden

Zpět