Návštěvnost webu - 31. týden

04.08.2008 15:40

Kuba

Dnes se společně opět podíváme na další shrnutí uplynulého týdne. Hlavně se podíváme na návštěvnost webu, ale také vám prozradím něco k blížící se proměně webu, tak čtěte pozorně.

Minulý týden se dá ozačnit jako dobrý týden. Dařilo se nám docela dobře, skoro podobně jako ve 30. týdnu, návštěvnost za celý týden klesla jen o 60 lidí. Ale i když návštěvnost trochu klesla mám z minulého týdne větší radost než z 30. týdne. Proč? Protože se zvýšela víkendová návštěvnost, dokonce návštěvnost v neděli byla nejlepší z celého týdne a když si projdete všechny grafy na webu, tak zjistéto, že toto se naposledy stalo na začátku května, aby návštěvnost o víkendu byla nejlepší z celého týdne, takže z tohoto mám opravdu radost, takže za to děkuji. Nejméně vás přišlo ve čtvrtek bylo to "jen" 91 lidí, nejvíc bylo tedy v neděli a to 137 lidí. Celková týdenní návštěvnost je 820 lidí.

Nedělní návštěvnost určitě přilákala narozeninová sotěž, ve které můžete hrát o zajímavé ceny, z toho hlavní cena je magnet v logem Ulice a tři pohledy herců Ulice dle vlastního výběru. Takže hrát v naší tipovací soutěži se určitě vyplatí, zkuste si jen tipnout, za tip nic nedáte a třeba se aspoň trochu přiblížíte k číslu, které hledáme a můžete vyhrát. Nezapomeňte, hledáme číslo kolik bylo na webu za celý rok anket. Je to těžké, ale nápověda zní, že číslo je v rozmezí od 100 do 999, zkuste si tipnout, možná to vynde.

A ještě si řekneme něco k proměně webu, která se už blíží, nezapomeňte už 22. srpna. V minulém článku jsem vám řekl o placené verzi, která už je zaplacená, ale ještě není aktivní, stále čekáme. Podle mě by to mělo být co nejdříve, možná ještě dnes nebo zítra. Možná také později, je přeci jen čas dovolených, takže možná nebá faktury kdo vyřizovat. Počkáme si. Z placenou verzí zmizí všechny reklamy a přibudou podsekce, která budou ještě zamčená, budu v nich připravovat nové sekce. Ale abych vám dnes něco prozradil, tak vám prozradím počet sekcí po proměně. Od 22. srpna bude na webu 8 sekcí, ale k tomu bude fungovat 16 podsekcí, dohromady je to teda 24 sekcí včetně podsekcí, jen malé upozornění, v této době je na webu 16 sekcí, z toho admin složka, nárust bude tedy o osm sekcí. Rozhodně se máte na co těšit. Ale některé sekce budou aktivní až od září. Ještě než nastane velká proměna webu se ve velkém článku dozvíte co bude na webu po proměně a hlavně v září, na tento článek si určitě počkejte.

Týdenní graf návštěvnosti - 31. týden


Zpět