Návštěvnost webu - 32. týden

13.08.2008 15:40

Kuba

Tento týden sice trochu opožděně ale i tak se podíváme na uplynulý týden co se týče návštěvnosti našeho webu, opět si celý týden shrneme, podíváme se na graf a také prozradím opět něco o proměně webu. Tak pozorně čtěte a pod tímto článek najdete také článek o číslu, který jsme včera překonali.

Takže 32. týden, dařil se? Ano dařil, návštěvnost se od předešlého týdne zase o něco zvýšila. Ne o moc, ale přece jenom o 47 lidí. Jsme rádi za to. Nejvíc se nám dařilo v pondělí kdy přišlo 161 lidí, ještě o osm lidí víc a mohli jsme překonal prázdninový rekord, ale i tak je to pěkné. A další dny? Ty byli také pěkně i sobota, ale neděle hodně klesla a to na 80 lidí, jenže na neděli je to vlastně pěkné. Celkem za celý týden přišlo 867 lidí, takže děkuji jenom vám.

Návštěvnost 33. týdne bude asi slabší, v pondělí jen něco nad sto a včera něco nad 90 to není moc, možná se to ještě zvedne během týdne, ale moc tomu nevěřím, ovšem o tom si více povíme až příští týden, snad už v pondělí.

A teď ještě něco o proměně webu. Minule jsem vám prozradil kolik bude sekcí a podsekcí, dnes si řekneme něco o grafickém typu stránky. Pro ty, kteří nemají zkušenosti s vytvářením webu a nevědí co je grafický typ, tak to je to, jak je celý web vytvořen, kde je hlavní menu (hlavní stránka, novinky....) a také jaké jsou barvy. Dnes vám řeknu jak bude vypadat hlavní menu. Kdo navštěvuje náš web úplně od samého začátku tak ví, že poprvé jsem měli grafický typ takový jaký je teď, později jsme měli jiný, kde menu bylo místo vlevo nahoře a později jsme měli opět tady tento, který vydržel až doteď. Od 22. srpna ale bude opět nový, kdo má praxi s wbs. tak bych mu mohl napsat i jaký, ale nenapíšu, jen vám řeknu, kde bude menu. Už nebude vlevo, ani vpravo, ale bude opět nahoře. Ale nebude to stejné jako před půl rokem, kdy to bylo zarovnané do elipsy. Určitě se máte na co těšit. Takže už 22. srpna ve 20:00.

Už teď vás chci pozvat na celý příští týden, protože v pondělí uvidíte opět týdenní graf návštěvnost, během týdne také článek o proměně a hlavně příští týden se dozvíte co nás čeká v září na webu, hlavně se dozvíte jakou budeme hrát soutěž. Tak nezapomeňte příští týden velký článek o tom, co bude v září na webu. A hlasujte v Hitparádě Ulice, tento týden je poslední, v sobotu uvidíte rekap celé hitparády.

Týdenní graf návštěvnost - 32. týden.


Zpět