Návštěvnost webu - 33. týden

18.08.2008 15:39

Kuba

Pojďme se spolu podívat na návštěvnost webu. Jako každý týden, tak i dnes mám pro vás týdenní graf návštěvnosti. A řekneme si něco o proměně? No uvidíme, čtěte dál a dozvíte se víc.

Minulý týden nám návštěvnost opět mírně klesla, i když stále je to skvělé číslo. V minulém vydání návštěvnosti webu jsem se o mírném poklesu zmínil a měl jsem pravdu, tento týden návštěvnost klesla a to o 85 lidí, je hodně nebo málo? To si posuďte sami, já jsem rád za všechny čísla. Minulý týden přišlo celkem 782 lidí a to je skvělé číslo, stále je to průměrně 111 lidí za den, takže není proč smutnit.

Ovšem věřím, že tento týden bude zase o něco lepší, už díky dnešnímu číslu, které je 110 a to zatím když píšu tento článek, tj. krátce před šestou večer. Číslo se do půlnoci ještě zvedne a rozhodně je lepší než minulý pondělí (viz. graf). Věřím, že si také nenecháte ujít velkou proměnu webu a přijde vás hodně. Ale nezapomínejte vidíme se každý den.

Ještě malá pozvánka na tento týden. Již dnes jsem přidal do sekce Co nás čeká obsah pilotního filmu ke čtvrté sezóně a pozor! Tímto se sekce Co nás čeká po dvou měsících opět znovu rozjíždí naplno. Asi od středy budu přidávat postupně další díly, které budou vysílány v září, již teď na webu najdete obsah prvního dílu čtvrté sezóny, takže se určitě podívejte. Další pozvánka je na čtvrtek, kdy se ve velkém článku dozvíte všechny novinky, které budou startovat po proměně webu a také od září. Dovzíte se charakteristiku všech sekcí včetně podsekcí, tento velký článek si určitě nenechte ujít. A poslední pozváku je určitě na pátek na velkou proměnu webu, tu si určitě nenechte ujít. V tento den také uvidíte článek, které bude shrnovat celý rok na webu. Dozvíte se opravdu vše, o všem velkých projektech i rekordech, které jsme měli v prvním roce působení webu. Pátek budeme slavit a vy s námi slavíte již delšní dobu díky narozeninové soutěži, stále se můžete zapojit a tipovat s osatními.

Týdenní graf návštěvnost - 33. týden.


Zpět