Návštěvnost webu - 34. týden

25.08.2008 15:38

Kuba

Pondělí na našem webu znamenalo vždy jediné. Podívali jsme se společně na návštěvnost webu za uplynulý týden. Po proměně webu se nic nemění, akorát to, že návštěvnost uvidíte hezky pěkně pohromadě v jedné podsekci, ve které se právě nachazíte. Takže se můžeme podívat na návštěvnost 34. týdne, v tomto týdnu jsme zaznamenali veliký úspěch, k tomu určitě pomohla velká proměna webu.

Již od pondělí bylo jasné, že se nám bude dařit. To se potvrdilo a návštěvnost byla stále lepší a lepší. Jaký den si myslíte, že se nám dařilo nejlépe? Ano byl to pátek 22. srpna 2008, kdy jsme oslavili své první narozeniny a zároveň v tento den proběhla velká proměna webu, o této návštěvnosti se více v sekci Web, kde je o páteční návštěvnosti napsaný samostatný článek, tak si ho určitě přečtěte. Ale i jiné dny se velice dobře dařilo, za zmíňku stojí třeba středa, kdy přišlo 188 lidí a další dny můžete vidět na grafu pod článkem. Ale ještě se podíváme na víkendovou návštěvnost, ta byla také velice dobrá, sobota 174 a neděli 165 to je na víkend opravdu hodně. A zmíňku stojí také to, že tento týden se řadí mezi nejlepší týdny z celých prázdnin. Celková týdenní návštěvnost byla 1 220 což je 438 více než tomu bylo ve 33. týdnu, takže úspěch obrovský. 34. týden je nejlepší z celých prázdnin. Tedy zatím, ještě ho může překonat tento poslední prázdninový týden a to je 35. týden.

A teď ještě něco málo k proměně webu. Jak se vám proměna líbí jsem se ptal v anketě, v té stále můžete hlasovat. Do dnešního dne se web líbí 27 lidem což je 59% tedy více jak polovina. Ale k tomu 17% tj. 8 lidí hlasovalo, že web je pěkný, ale ne super. Což je pro nás také dobré, když to sečtu tak 76% lidí si myslí, že proměna se povedla. Nikdy nečekal, že to mohlo být i horší, ale 9 lidem se zdá, že proměna mohla být ještě lepší, v procentech je to 20%. Ale jen 2 lidi hlasovali, že proměna je doslova hrůza, jsou to jen 4%. Ještě stále ale můžete hlasovat, ale první reakce jsou rozhodně v anketě kladné. V diskuzi je to smíšené, někomu se proměna líbí, někdo by udělal ještě malé úpravy a někdo si myslí, že jsem podvodník a lhář. Toto už bych nechtěl nijak komentovat, kdo si to myslí, tak ať si to myslí, mě to nevadí, každý jsme nějaký a každý má nějaký na někoho názor. Jaký mám názor já na takové hrubé lidi radši nebudu ani psát. Rozhodně děkuji všem, kde mě podporuje.

Týdenní graf návštěvnost - 34. týden.


Zpět