Návštěvnost webu - 35. týden

01.09.2008 15:36

Kuba

Dnes je 1. září, někteří dnes museli do škole a hlavně dnes začíná po dvou měsících opět Ulice. Všichni se samozřejmě těšíme, ale kromě toho, že je dnes 1. září je také pondělí, takže se pojďme podívat na to jak se nám dařilo minulý týden v návštěvnosti, samozřejmě je pro vás připraven i týdenní graf návštěvnosti, takže jdeme na to.

Myslím si, že k návštěvnosti minulého týdne není potřeba ani velký komentář. Dařilo se nám velmi podobně jako ve 34. týdnu. Celková týdenní návštěvnost klesla pouze o pouhých 48 lidí. Což je velice málo. Celkem web tedy navštívilo za týden 1 172 lidí. Z toho nejvíc to bylo v pondělí, v tento den nepřišlo nejvíc lidí pouze za týden ale za celé dva měsíce. Přišlo 214 lidí a za celé prázdniny je to opravdu nejvíc. Jinak se návštěvnost držela pod 200 jen ve středu klesla na 134 a víkendová návštěvnost opět méně klesla.

To je vše, prázdniny skončili a vracíme se opět k normálu. I návštěvnost opět roste stejně jako v červnu. Já jsem ale rád za každou návštěvnost a moc si cením toho, že sem chodíte. Děkuji vám moc.

Týdenní graf návštěvnosti - 35. týden.


Zpět