Návštěvnost webu - 36. týden

08.09.2008 15:36

Kuba

Přináším vásm sledovanost prvního zářijového týdne. Je to také první týden, kdy se po prázdninách opět rozjel nekonečný seriál Ulice. Můžete se tedy podívat na týdenní graf návštěvnosti i malý článek o shrnutí návštěvnosti a také se podíváme na celkovou prázdninovou návštěvnost, vše v tomto článku.

Když začala opět Ulice dalo se čekat, že návštěvnost poroste, bylo tomu to tak, nejlépe se nám dařilo v pondělí, také v pondělí se vysílal první díl čtvrté sezóny. Celkem vás přišlo 278. Ale i další dny to bylo velice dobré, do středy byla návštěvnost více jak 200 a od čtvrtka to bylo více jak 150, přesně na 150 klesla návštěvnost v neděli, to bylo také nejméně. Víc se k návštěvnosti opravdu nedá co říct, jsou to skvělá čísla a za ně vám děkuji. Celková týdenní návštěvnost vzrostla od minulého (posledního, sprnového) týdne o 264 lidí, celkem vás přišlo 1 436 lidí.

Ještě se podíváme na prázdninovou návštěvnost. V sprnu jsem vám nenapsal jaké bylo červencové číslo a minulý týden jsem vám také nenapsal srpnové číslo, dnes to napravím. Takže v červenci vás přišlo 3 474, návštěvnost hodně klesla od června, ale byly prázdniny a Ulice se nevysílala, já za toto číslo byl velice vděčný. V srpnu už to bylo lepší, také díky velké proměně webu a také díky tomu, že se blížila opět Ulice, od července vás přišlo o skoro 1 000 lidí více, přesně to bylo 4 417, celková prázdninová návštěvnost pak byla 7 891, moc vám děkuji.

Týdenní graf návštěvnosti - 36. týden.


Zpět