Návštěvnost webu - 37. týden

15.09.2008 15:35

Kuba

První týden v týdnu neznamená jen, že skončil víkend a vracíme se do práce a do škol, v pondělí také začíná Ulice a v pondělí se na našem webu vždy dozvíte jak se nám dařilo minulý týden v návštěvnosti. Takže jdeme na to, mám pro vás opět malé shrnutí a samozřejmě týdenní graf návštěvnosti.

Myslím, že k minulému týdnu není ani potřeba žádný komentář. Dařilo se nám v podstatě stejně jako minulý týden. Návštěvnost 37. týdne klesla o proti 36. týdnu o pouhých 23 lidí. Což je opravdu minimum. Za celý týden se nám nejlépe dařilo v úterý, kdy přišlo 245 lidí, celý týden neklesla návštěvnost pod 200 až tedy na víkend, kdy v sobotu přišlo nejméně lidí, bylo to 144 a v neděli vás přišlo 149. Celková týdenní návštěvnost je 1 413, je to pěkné číslo za něj vám samozřejmě děkuji.

Opět za týden, tedy v pondělí se podíváme na další týdenní graf v návštěvnosti, jak se nám tento týden bude dařit? To samořejmě nevím, dnes je tedy návštěvnost vyšší než minulé pondělí, ale to nic neznamená, návštěvnost se může ještě snížit.

Týdenní graf návštěvnost - 37. týden.


Zpět