Návštěvnost webu - 39. týden

29.09.2008 15:20

Kuba

I dnes se společně podíváme na to, jak se nám minulý týden dařilo v návštěvnosti, opět jako každé pondělí mám pro vás týdenní graf návštěvnost, kde je pěkně vyznačeno kolik k nám v jednotlivý den přišlo lidí a mám pro vás jednu malou zajímavost, která se v historii našeho webu snad ještě nikdy nestala, tak čtěte dál a dozvíte se to.

Když se podíváte na graf není zas tak moc odlišný od grafu minulého týdne, dokonce v pondělí přišlo 238 lidí a když se podíváte na předchozí graf tak v pondělí také přišlo 238 lidí, měli jsme tedy ve stejný den stejný počet lidí a ještě k tomu v obou týdnech se jednalo o rekordní den v týdnu, ale to není ta zajímavost, o které jsem psal. V každém článku vám vždy píšu o kolik lidí přišlo více nebo méně než minulý týden, nyní to bude trochu jiné. A to už je ta malá zajímavost. Ve 39. týdnu přišlo totiž úplně stejně lidí jako ve 38. týdnu, v obou týdnech byla týdenní návštěvnost 1 368, to se nám opravdu asi ještě nikdy nestalo.

Nejméně lidí přišlo opět v sobotu, přišlo k nám 151 lidí, za tyto čísla vám samozřejmě velmi děkuji a těším se opět za týden, kdy přidám další článek, ve kterém zveřejním návštěvnost webu a to 40. týdne, společně s těmito čísly se dozvíte také měsíční návštěvnost a to za měsíc září, proto určitě přijďte i příští pondělí.

Týdenní návštěvnost - 39. týden.

Zpět