Návštěvnost webu - 4. týden

26.01.2009 15:05

Kuba

Vítejte již u pátého článku v této sekci v roce 2009. Jednou jsme se podívali na roční návštěvnost a již počtvrté se podíváme na týdenní návštěvnost. Máme za sebou další týden, již čtvrtý, nyní běží poslední týden v ledna, pak už začne únor, my se ale ještě v únoru vrátíme na poslední týden v lednu. Nyní se ale pojďme podívat jak to vypadalo z návštěvností v minulém týdnu.

Ve třetím týdnu jsem byl velice spokojený, sám jsem si říkal, že taková návštěvnost to snad není ani možné. V minulém tedy ve čtvrtém týdnu již návštěvnost klesla, ale ne o tolik, abych z toho měl hrůzu. Pokles od třetího týden byl sice o 696 lidí, ale i tak minulý týden patří k těm více úspěšným, v prosinci loňského roku taková týdenní návštěvnost vůbec nebyla. A kolik vás tedy přišlo celkem? Za celý týden přišlo 2 386 lidí. To je krásné číslo. Na grafu můžete vidět, že návštěvnost si byla každý den velice podobná, od pondělí do čtvrtka byla návštěvnost mezi 358-396, v pátek pak 321 a víkend? Ten byl také dobrý, viz. graf. Průměry... průměrná návštěvnost ve všední dny byla 369,4. Víkendová průměrná návštěvnost pak byla 269,5 lidí. Ještě malá zajímavost na závěr, v minulém týdnu jsme se přehoupli přes další desetitisícovou hranici. Na webu už přišlo více jak 90 000 lidí (více v sekci Web).

Přijďte se opět podívat příští týden na článek shrnující návštěvnost. Příště se podíváme na poslední týden v lednu, ale nejen to. Prozradím vám také, jaká byla celková návštěvnost za měsíc lede, takže určitě přijďte, těším se na vás.

Týdenní graf návštěvnosti - 4. týden

Zpět