Návštěvnost webu - 41. týden

13.10.2008 15:18

Kuba

Je tady pondělí, začínáme tedy nový týden a to již týden s číslem 42. Jako vždy se v pondělí na našem webu podíváme na to jak se nám minulý týden dařilo v návštěvnosti. A že se nám dařilo. O tom se můžete přesvědčit v následující textové rekapitulaci celého týdne nebo rovnou v týdenním grafu návštěvnost za 41. týden, tak se určitě podívejte i rekapitulaci si přečtěte.

Celý týden se nám velice dobře dařilo, v podstatě všechny pracovní dny byli vyrovnané, až na úterý kdy přišlo 274 lidí. A to je velice pěkné číslo. Ostatní dny to bylo ale také velice pěkné. Za velkou zmíňku určitě stojí víkendová návštěvnost, která se posledních 14 dní velice dobře drží nad 150, v neděli to dokonce bylo více jak 200 a víkendovou hranici 200 jsme překonali po více než čtyřech měsících. Proto velké díly patří určitě za neděli, mám radost, že i víkendová návštěvnost roste a věřím, že to tak bude i nadále.

Celková týdenní návštěvnost je také velice dobrá. Dokonce nejlepší od konce června 2008, celkem vás minulý týden přišlo 1 678 a to je přesně o 200 lidí více než tomu bylo minulý týden. Takže ještě jednou vám za tyto čísla děkuji. Opět za týden se podíváme na další souhrn týdenní návštěvnosti, to už bude za tento týden, tj. za 42. týden.

Týdenní graf návštěvnosti - 41. týden


Zpět