Návštěvnost webu - 42. týden

22.10.2008 15:18

Kuba

Tento týden sice později, ale důležité je, že se opět povídáme na to jak se nám minulý týden dařilo v návštěvnosti. Opět si celou týdenní návštěvnost shrneme v krátkém článku a nakonci článku se opět můžete podívat na graf návštěvnosti. Tak se podívejte kolik vás minulý týden přišlo.

O návštěvnosti minulého týdne by se dalo říct jednoduše - velice podobná týdnu předchozím a to 41. týdne. Rozdíl mezi 42. a 41. týdnem byl pouze 23 lidí. To je tedy velice podobné. Nejlépe se nám určitě dařilo v úterý, kdy přišlo celkem 278 lidí, takové vysoké číslo jsme naposledy měli v pondělí 1. září, takže za úterý určitě patří velké díky právě vám. Ale i ostatní dny byla návštěvnost skvělá, například ve středu - 268, v pondělí - 255 a další dny byly velice podobné až na víkend. To se nám vždy daří nejméně, tentokrát to nejméně bylo v sobotu - kdy přišlo "pouhých" 153 lidí, ale na víkend skvělé číslo a v neděli to bylo mnohem lepší, to celkem přišlo 199 lidí, soutěž Nej postava 2 láká čím dál více lidí.

A ještě si musíme říct celkovou týdenní návštěvnost, už jsem říkal, že byla menší o 23 lidí od 41. týdne. Aby jste nemusel počítat, tak vám samozřemě týdenní návštěvnost řeknu, ta tedy byla přesně 1655 lidí, číslo je to velice pěkné, opět vám za to děkuji. A těším se na další týden, kdy pro vás zveřejním návštěvnost webu za 43. týden.

Týdenní graf návštěvnosti - 42.týden


Zpět