Návštěvnost webu - 43. týden

27.10.2008 15:17

Kuba

Uběhl nám opět další týden a to znamená, že se podíváme na to jak se nám v minulém týdnu dařilo v návštěvnosti. Jako vždy mám pro vás připravený i týdenní graf návštěvnosti, ve kterém jsou pěkně vyznačená všechna čísla návštěvnosti, tak se na graf určitě podívejte na konci tohoto článku.

Musím říct, že návštěvnost se nám docela vydařila a opět jsem s ní velice spokojený Návštěvnost se třikrát pohybovala kolem 280 lidí, radost mi určitě udělal i víkendová návštěvnost, hlavně ta nedělní, kdy přišlo 213 a celkově za víkend přišlo 375 lidí. Což je velice pěkné číslo. Určitě vás zajímá jestli máme v návštěvnosti nárust či pokles od předešlého týdnu, ta první možnost je správná, máme opět další nárust a to o 71 lidí a to je docela velké číslo, celková týdenní návštěvnost se zastavila na číslu 1 726 lidí, za toto číslo vám velice děkuji a věřím, že i další týdny budou podobné nebo ještě lepší.

Nezapomeňte si přečíst i příští vydání návštěvnosti, mimo celkové týdenní návštěvnosti vám také prozradím jak se nám dařilo v měsíci říjnu a již teď vám pomohu prozradit, že v říjnu se nám o hodně lidí dařilo více než v září a to říjen končí až v pátek, ale podrobněji vám o návštěvnosti za měsíc řeknu až příští týden.

Týdenní graf návštěvnosti - 43. týden

Zpět