Návštěvnost webu - 47. týden

25.11.2008 15:15

Kuba

Vítejte u dalšího vydání našeho pravidelného týdeníku Návštěvnost webu. Další týden je za námi a můžeme se tedy společně podívat na to, jak se nám dařilo a kolik lidí k nám vlastně přišlo, v týdenní návštěvnosti je také zařazen státní svátek, přečtěte si malou rekapitulaci celého týdne a na konci článku je jako vždy připravený graf, ve kterém jsou všechna čísla přehledně zobrazená.

Jak už jsem napsal, v tomto týdnu byl státní svátek, který je podobný jako je neděle a v neděli máme nejnižší návštěvnost za celý týden, takže i ve svátek přišlo "jen" 237 lidí. Nejvíce pak přišlo v pátek, zaznamenali jsme 352 návštěv, jinak se návštěvnost pohybovala kolem 300, někdy pod a někdy zase nad. Ovšem velkou radost mám opět s víkendu, kdy i sobotní návštěvnost byla o hodně vyšší než návštěvnost ve svátek, v sobotu přišlo 282 lidí, v neděli pak 225, jsem tedy rád, že i víkendová návštěvnost roste. A jaká byla celková týdenní návštěvnost? Moc se nelišila o celkové návštěvnosti 46. týdne, to přišlo 2 037 lidí a v minulém týdnu, tedy ve 47. týdnu přišlo pouze o deset lidí méně, tedy 2 027, což je stále krásné číslo, takže vám za něj moc děkuji.

A to je vše, pod článkem se jen podívejte na graf návštěvnosti a budu se těšit opět za týden, kdy vám přinesu návštěvnost již 48. týdne a protože v tomto týdnu je poslední prosincový den (v neděli), tak se v pondělí podíváme i na to, jak se nám dařilo v měsíci listopad a pak už načnem nový a poslední měsíc v roce - prosinec.

Týdenní graf návštěvnosti - 47. týden


Zpět