Návštěvnost webu - 48. týden

02.12.2008 15:14

Kuba

Je tady první prosincový týden, to znamená, že do konce roku už nám zbývá pouze jeden měsíc. Včera nám začal také nový týden a my se můžete podívat na to, jak se nám dařilo v tom minulém týdnu, tj. ve 48. týdnu, tak jdeme na to, srekapitulujeme si celý týden, na konci článku se můžete podívat na graf a uvnitř článku najdete také měsíční návštěvnost, protože nám začal nový měsíc.

V minulém týdnu se nám dařilo asi tak jak v předchozích týdnech, návštěvnost tedy mírně klesla, ale jen o 37 lidí, to není zas tak moc. Celková týdenní návštěvnost byla 1990 líd. Návštěvnost byla každý den velmi podobná, nejvíce lidí přišlo ve čtvrtek, kdy byla návštěvnost 322 lidí, nejhůř na tom byl víkend, přesněji neděle, není se čemu divit, protože pravidelně každý týden je nejhorší neděle, minulý týden přišlo v neděli 191 lidí, jinak byla návštěvnost podobná. Průměrná návštěvnost v pracovních dnech (pondělí až pátek) byla 305,8 lidí, průměrná víkendová návštěvnost byla 230,5 lidí, čísla jsou opravdu pěkná, já vám za ně samozřejmě děkuji.

A jak už jsem napsal na začátku, začal nám nový měsíc - prosinec, v tomto článku se tedy podíváme také na celkovou měsíční návštěvnost. Ta byla 8 874, to je o 1 121 lidí více než tomu bylo v měsíci říjen a o 2 876 lidí více než v měsíci říjen. Za 16 měsíců co náš web funguje se stal měsíc listopad roku 2008 druhý nejlepší. První je stále květen 2008 kdy přišlo 15 959 lidí. V listopadu se nám tedy velice dobře dařilo. Děkuji.

V prosinci nás čeká několik svátků, to tedy čekám pokles v návštěvnosti, ale i tak budu rád, když se k nám přijdete podívat i na Vánoce, budete toho mít pro vás opravdu hodně, plus jedno velké překvapení, o kterém se dozvíte na Mikuláše, tedy v pátek 5. prosince. Opět za týden se podíváme na návštěvnost 49. týdne.

Týdenní graf návštěvnosti - 48. týden


Zpět