Návštěvnost webu - 49. týden

09.12.2008 15:14

Kuba

Vítám vás opět po týdnu při pravidelném poohlédnutí za návštěvností minulého týdne. Srekapitulujeme si tentokrát již 49. týden, na konci článku je připraven jako vždy graf návštěvnosti, tak se podívejte a článek si přečtěte celý.

Ve 49. týdnu jsme měli mírní pokles, ale nebylo to o moc lidí, pokles byl o 190 lidí a celková týdenní návštěvnost se v neděli o půlnoci zastavila na 1 800 lidí. A to je opravdu pěkné číslo, za něj vám děkuji, ale děkuji i za středu. Středa se totiž stala nejlepším dnem v týdnu, přišlo 331 lidí. Nejméně to bylo opět v neděli, návštěvnost klesla pod 200, přesně to bylo 192. Jinak se čísla celý týden pohybovala kolem 250, průměrná návštěvnost v pracovních dnech byla 277,4 lidí to je mírný pokles a průměrná víkendová návštěvnost byla 206,5 lidí i o víkendu byl tedy mírný pokles. Úspěch ale slavíme již několik týdnů na websnadno.cz (provozovatel našeho webu), tam se totiž umisťuje náš web do TOP 10 nejnavštěvovanějších webů na websnadno.cz, toho si velice vážíme a děkujeme.

Příště se už podíváme na návštěvnost 50. týdne, dostáváme se tedy ke konci roku a na Nový rok pro vás chystám návštěvnost speciál, kde shrneme návštěvnost za celý rok, ovšem o tomto článku vás ještě budu informovat.

Týdenní graf návštěvnosti - 49. týden

Zpět