Návštěvnost webu - 5. týden

02.02.2009 15:04

Kuba

Další týden opět uběhl a po týdnu se tedy můžeme podívat na další shrnutí navštěvnosti. Můžu prozradit, že v minulém týdnu se nám dařilo. V tomto článku se dozvíte shrnutí minulého týdne a protože začal nový měsíc, tak se podiváme na shrnutí měsíce starého tedy ledna, na konci článku opět graf.

Nejlépe se nám dařilo v minulém týdnu ve středu, kdy vás přišlo 574. V tento den začala v Ulici velká sázka, která se dostala i na internet a nám to velice zvedlo návštěvnosti, i když sázka neprobíhá u nás:-) když loni bojovala Miriam Hejlová s Věrou Hádkovou, také na internetu, tak se nám návštěvnost taky zlepšila, dokonce jsme v den kdy se na internetu objevili hacknuté webovky gymnázia měli rekordní návštěvnost a to více jak 2 700 lidí, minulou středu to ale bylo taky skvělé. Dařilo se i v dalších dnech, včetně víkendu. Například v sobotu přišlo 270 lidí, v neděli byla návštěvnost opět nejslabší a to 257 lidí. Průměrná návštěvnost ve všední den byla 455 lidí což je od minulého týdne nárust skoro o stovku, průměrná víkendová návštěvnost byla 263,5 lidí, to je od minulého víkendu pokles o 6 lidí. Celková týdenní návštěvnost pak byla 2 802 lidí, to je nárust oproti minulému týdnu o skvělých 416 lidí. Moc vám tedy za tyto čísla děkuji.

Je tady další měsíc, takže se podíváme na shrnutí měsíce minulého. V lednu roku 2009 se nám dařilo skvěle, měsíc jsme začali na čísle 275 to je na svátek (Nový rok) opravdu hodně a pak už jen skvělá čísla padaly. Například 13.1. - 693 lidí (zatím rekord roku 2009) nebo 12.1. - 584 či 28.1. - 574. Jsou to opravdu skvělá čísla, celková měsíční návštěvnost pak byla neuvěřitelných 10 982 lidí. Takovou návštěvnost jsem vážně nečekal. Leden se stal za těch 18 měsíců co web funguje druhým nejnavštěvovanějším měsícem. První je stále květen loňského roku kdy přišlo 15 959 lidí. I tak byl leden opravdu skvělý, takže vám moc děkuji.

Těším se na vás opět příští týden, kdy se podíváme na návštěvnost webu již 6. týdne v tomto roce. Kromě shrnutí celé týdenní návštěvnost bude k dispozici graf stejně jako každý týden.

Týdenní graf návštěvnosti - 5. týden

Zpět