Návštěvnost webu - 50. týden

15.12.2008 15:13

Kuba

Týden uběhl jako voda, Ulice oslavila vánoce na Vánočním večírku Ulice a vy jste chodili na náš web, aby jste se dozvěděli ty nejlepší informace. Dnes se podíváme kolik vás minulý týden chodilo, opět si srekapitulujeme celý týden a na závěr se můžete podívat na týdenní graf návštěvnosti. Tak jdeme na to.

V minulém týdnu jsme měli pokles, nebyl sice tak moc velký, ale přeci jen byl. Nejméně vás vyjímečně přišlo již ve všední den a to v pátek, kdy návštěvnost klesla na 179 lidí. I víkedn byl lepší než pátek, v sobotu přišlo 199 lidí a v neděli 187 lidí. Návštěvnost byla jinak přes 200, v pondělí to bylo nejvíc, kdy přišlo 270 lidí. Celkový pokles od předchozího týdne bylo 285 lidí, není to tedy málo, ale i tak jsem rád, že za celý týden přišlo 1 515 lidí. Takže vám samozřejmě moc děkuji. Průměrná návštěvnost ve všední den byla 225,8 lidí, průměrná návštěvnost za víkend (sobota + neděla) byla 193 lidí. Čísla to jsou i přes ten pokles stále pěkná.

Nezapomeňte tuto sekci navštívit opět za týden, kdy se podíváme na návštěvnost tohoto týdne, tj. 51. týdne. Těším se na vás a věřím, že i přes Vánoční svátky budete stále náš web navštěvovat.

Týdenní graf návštěvnosti - 50. týden


Zpět