Návštěvnost webu - 51. týden

22.12.2008 15:12
Kuba

I když se blíží Vánoce tak se spolu podíváme na to jak se nám dařilo v návštěvnost v předposlední týden letošního roku. Měli jsme pokles, který jsem čekal a čekám ho i tento týden, kdy jsou prázdniny a Vánoce a moc lidí na internet asi nechodí. :) Mě se ale zavděčíte se všemi čísly, které se objeví na počítadlu návštěvnosti. Jdeme si zrekapitulovat minulý týden v návštěvnosti.

Jak už jsem naznačil tak jsme minulý týden měli opět pokles ten byl o 143 lidí, není to zase tak moc, vždycky může být hůř. Celková týdenní návštěvnost byla 1 372 lidí, podle mě je to stále pěkné číslo. Ve všedních dnech se návštěvnost držela nad 200, nejvíce ve čtvrtek, kdy přišlo 230 lidí. Víkendová návštěvnost měla pokles, ale stále se držela kolem 150, v sobotu to bylo přesně 150 a v neděli 144 lidí. Podíváme se ještě na průměry. Průměrná návštěvnost ve všední den byla 215,6 lidí a průměrná víkendová návštěvnost byla 147 lidí, to jsou stále pěkná čísla. Ale v minulém týdne byla v návštěvnosti i jedna velice potěšující zpráva. V pátek jsme totiž překonali další desetitisícovou hranici, za celou existenci webu již přišlo více jak 80 000 lidí a právě v neděli, jsme se k tomuto velkému číslu dostali. Děkuji vám tedy za celou návštěvnost v minulém týdnu.

A příští týden se již podíváme na to jak se nám bude dařit tento týden, týden, který je v roce 2008 poslední a týden, ve kterém jsou tři státní svátky, návštěvnost v těchto dnech čekám podobnou jako o víkendu, ale třeba tomu bude jinak, přijďte si přečíst článek návštěvnosti i příští týden a uvidíte jak se nám tedy dařilo, těšám se na vás.

Týdenní graf návštěvnosti - 51. týden
 

Zpět