Návštěvnost webu - 52. týden

29.12.2008 15:12

Kuba

Dnes se podíváme na poslední týden v roce 2008 na návštěvnost našeho webu. V minulém týdnu byly Vánoce a tři svátky, již minule jsem zmínil, že čekám pokles v návštěvnosti. Ovšem nestalo se tak, místo poklesu jsme měli nárust a nebyl moc malý, tak se hezky na to podíváme.

Jak jsem již říkal, tak minulý týden jsme měli nárust v návštěvnosti, je to celkem o 204 lidí. To je podle mě krásný nárust o krásné číslo. Takže i když byly svátky návštěvnost byla krásná. Celková týdenní návštěvnost pak byla 1 576 lidí, takže za toto číslo vám moc děkuji. Nejvíce vás přišlo v pátek, skoro 300, přesně to bylo 298 co to způsobilo? Určitě fanclub, který v tento den odstartoval, za to jsem moc rád. I pondělí bylo pěkné, to přišlo 261 lidí a víkend nezůstal rozhodně pozadu, například v sobotu přišlo 258 lidí, na sobotu je to opravdu hodně. Nejméně přišla na Štědrý den, s čím jsem tak nějak počítal, ale i tak vás přišlo 151 lidí. Pod 200 se dostalo ještě v úterý, kdy přišlo 184 lidí, v neděli přišlo přesně 200. A ještě průměry, průměrná návštěvnost v pracovních dnech byla 223,6 lidí, na to, že ve dvou dnech byla malá návštěvnost, tak průměrná je vyšší než minulý týden. A průměrná víkendová návštěvnost je 229 lidí, což je oproti minulému víkendu velký nárust. Za všechny čísla vám moc děkuji.

Příště se již podíváme na návštěvnost prvního týdne v lednu, tedy tohoto týdne, tak si určitě příští vydání nenechte ujít. Ale pozor! Tento týden mimořádně bude návštěvnost zobrazena ještě jednou. A to na nový rok, kdy se ve velkém článku podíváme na návštěvnost celého roku 2008, celý rok shrneme do jednoho článku, takže se na vás těším na nový rok.

Týdenní graf návštěvnosti - 52. týden


Zpět